30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

O asistenta din Illinois adopta un baietel cu malformatie cardiaca

Must Read

O asistentă medicală din Illinois a devenit mama unui băiețel cu o malformație cardiacă, pe care l-a îngrijit și a avut grijă de el în toată perioada cât a fost sub tratament.

Micuțul Blaze s-a născut cu o inimă subdezvoltată pe 30 mai 2017, la Spitalul de Copii din Illinois. După ce a fost operat pentru prima dată la trei zile de la naștere, medicii au decis să îl țină internat timp de 10 luni pentru a-l pregăti pentru o altă intervenție chirurgicală. În tot acest timp, Angela Farnan, asistenta medicală cu o experiență de 32 de ani în acest spital, s-a ocupat de îngrijirea lui Blaze, conform Daily Mail.

Parinții biologici nu au putut să aibă grijă de el

Văzând că micuțul are probleme grave și necesită mai multe operații, părinții biologici au luat decizia să îl dea spre adopție. I-au întrebat pe Angela Farnan dacă ar dori să îl adopte pe băiețel. Asistenta, care era căsătorită de 11 ani și și-a dorit mereu un copil, a acceptat imediat. Angela și soțul ei au decis că vor fi părinții lui Blaze și au depus cererea de adopție în luna aprilie, procedura fiind finalizată pe 8 iunie 2018.

Un act de dragoste și sacrificiu

Mama biologică a micuțului a mărturisit că nu își putea permite să-i asigure tratamentul necesar și că locuiesc departe de spital. Ea a declarat că Angela își dorea să fie o mamă bună, iar ea a considerat-o o mamă fantastică. Decizia de a da copilul spre adopție a fost una dificilă, iar pentru Angela și soțul ei a fost o zi emoționantă, deoarece s-au îndrăgostit de micuțul Blaze.

Un viitor plin de speranță
Acum, micuțul are 2 ani și urmează să fie operat pentru a treia oară. Medicii au menționat că la un moment dat ar putea fi necesar un transplant de inimă. Cu toate acestea, Angela și soțul ei sunt hotărâți să facă tot posibilul pentru ca Blaze să aibă o viață normală și sănătoasă.

În final, povestea de viață impresionantă a asistentei medicale Angela Farnan și a micuțului Blaze reprezintă o dovadă clară de dragoste, sacrificiu și devoțiune. Gestul lor ne arată că există oameni care sunt gata să ofere totul pentru binele unui copil și să îi ofere o viață plină de speranță și iubire.