17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Soția Lui Gigi Becali A Plecat De-Acasă! Luminița Becali A Părăsit România Cu Două Zile Înainte De Sfârșitul De An

Must Read

Soția lui Gigi Becali va petrece departe de România finalul acestui an. Luminița a plecat deja din țară! Destinaţie surpriză pentru partenera latifundiarului din Pipera și fiica sa.

Soția lui Gigi Becali, vacanță ieftină la final de an
Gigi Becali are o avere impresionantă și își permite vacanțe extrem de scumpe. Finanațatorul celor de la FCSB a moștenit de la tatăl său 150.000 de dolari, bani

pe care i-a înmulțit. Omul de afaceri nu a fost niciodată zgârcit cu soția lui, însă aceasta a fost dintotdeauna chibzuită atunci când venea vorba de cumpărături.

Soția cunoscutului om de afaceri a decis ca anul acesta să petreacă Revelionul într-o altă țară. Ea a părăsit deja România. Femeia a plecat împreună cu una dintre cele trei fiice ale sale. Însă ea nu aruncă cu bani, chiar dacă ar putea face lejer acest lucru.

Luminița, cea care îi este alături finanțatorului de la FCSB de 30 de ani, a preferat să plece din România cu o cursă de linie low cost, la clasa ”economy”.

În perioada aceasta sunt foarte multe reduceri la biletele de avion doar dus, precum și biletele pentru zboruri dus-întors.

Cu toate că una dintre companiile aeriane low-cost preferate de români nu mai vinde bilete în aceste momente, o firma rivală a ales să facă reduceri semnificative pentru cei care aleg să zboare cu ei, în loc să profite de tot ce se întâmplă.

Soția lui Gigi Becali a profitat și ea de timpul lider și de prețurile scăzute și a plecat din țară împreună cu fiica ei. Cele două au fost surprinse de paparazzi în timp ce ajungeau la aeroport, acolo unde au fost conduse de șoferul familiei.

Femeia se remarcă mereu plin simplitate
Luminița și fiica ei s-au chinuit singure cu bagajele până la biroul de check-in. Așa au ajuns paparazzi la concluzia că doamna Becali zboară cu low-cost la economy class.

Jurnaliștii de la spynews.ro titrează că cele două persoane dragi lui Gigi Becali nu au purtat orice ținute în momentul în care au plecat în vacanța de final de

an. Ele știu foarte bine că vestimentația are un rol major asupra celor din jur, așa că au fost foarte atente la ce haine pun pe ele înainte de a pleca la aeroport.