14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Comunicat de presa Eko Group, situatie neconcludenta Bogdan Cimpan, fost angajat

Must Read

Data: 21 august 2023

Informare privind schimbările recente în cadrul echipei EKO Group

București, 21 august 2023 – EKO Group, lider în domeniul soluțiilor de publicitate și servicii conexe, dorește să informeze partenerii, clienții și publicul larg despre recentele schimbări din cadrul echipei noastre.

Domnul Bogdan Cimpan, care până pe data de 17 august 2023 s-a ocupat de vanzarea de advertising în cadrul companiei noastre, și-a încheiat colaborarea cu EKO Group. În urma unor investigații interne preliminare, am identificat posibile accesări neautorizate ale unor informații confidentiale. Deși investigațiile sunt în curs și nu avem încă probe concrete, luăm această situație foarte în serios și am inițiat măsuri adecvate pentru a ne asigura că securitatea datelor noastre și a clienților noștri rămâne o prioritate.

 

EKO Group este dedicată transparenței și integrității. Într-o lume în continuă schimbare, în care tehnologia și inovația dictează ritmul, ne-am angajat să oferim soluții de publicitate de top, adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri. Vom continua să ne îmbunătățim sistemele de securitate și să lucrăm îndeaproape cu toți angajații noștri pentru a ne asigura că astfel de incidente nu se vor repeta în viitor.

 

În contextul acestei situații, dorim să reiterăm angajamentul nostru față de excelență și integritate. EKO Group a fost și va rămâne un pilon de încredere în industria publicității, oferind servicii de calitate superioară și construind relații solide cu partenerii și clienții săi.

 

Încheiem această notă exprimându-ne recunoștința față de clienții și partenerii noștri pentru încrederea acordată. Vă asigurăm că ne străduim în permanență să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să protejăm interesele tuturor părților implicate.

 

Pentru orice întrebări sau clarificări, vă rugăm să contactați departamentul de relații publice la [email protected] sau la numărul de telefon 0771 303 303.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

 

Cu respect,

Eduard Petrescu

Director General, EKO Group