17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Jandarmul din Costinești, prima reacție după ce i-a pus la punct pe scandalagii de pe plajă. De ce nu vrea să fie în centrul atenției

Must Read

Jandarmul din Costinești care a fost filmat în timp ce se bătea cu bărbații care au pornit scandalul monstruos de pe plaja din Costinești a făcut câteva declarații interesante cu privire la incidentul în urma căruia s-a ales cu hainele rupte. Fostul jucător de rugby a transmis că nu vrea să fie în centrul atenției. El consideră că doar și-a făcut treaba și speră ca turiștii să fi învățat ceva din incidentul care l-a adus în atenția publicului.

Reacția jandarmului din Costinești

Jandarmul din Costinești a fost aspru criticat după ce i-a lovit pe turiștii scandalagii, însă superiorii lui consideră că el a acționat corect. Aceeași părere o are și fostul jucător de rugby. Desigur că au fost și oameni care l-au felicitat pentru felul în care a gestionat lucrurile și pentru că nu a trecut cu vederea comportamentul golăesc al turiștilor.

Omul legii susține că și-a făcut meseria și spune că nu trebuie să fie în centrul atenției publice, conform Adevărul. Internauții sunt de părere că toți jandarmii din România ar trebui să acționeze precum fostul jucător de rugby. Astfel, oamenii ar circula mai liniștiți pe stradă. La fel și copiii.

Cazul a avut o mediatizare colosală

Sindicatul polițiștitilor Europol a făcut publice mai multe clipuri video cu incidentul din Costinești, iar într-unul dintre videoclipuri se vede cum un turist îi cere unui alt bărbat să îl ajute să își dea jos cătușele ca să îl poată bate pe jandarmul care a practicat rugby în trecut.

Câțiva smardoi s-au simțit prinși în aglomerația de pe faleză din Costinești și au început să își care reciproc pumni și picioare. În apropiere erau două patrule de poliție a căror prezența a fost solicitată de larmă turiștilor. Doar că, în stilul specific românesc, cei care se luaseră la bătaie au uitat brusc de conflictul dintre ei și și-au îndreptat atenția asupra polițiștilor și jandarmilor.

De la lovituri corp la corp și până la înjurături cu trimiteri către origini sau morți, pe cei implicați în conflict, aflați într-o stare avansată de ebrietate îi veți vedea mâine la televizor spunând că sunt victime. Se poate observa că înregistrarea este realizată după începerea conflictului în condițiile în care deja se folosise aparat-ul iritant lacrimogen, iar unul dintre jandarmi avea uniforma sfâșiată.”, a relatat Europol.