20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

„Mă închin, mă împărtășesc când se poate…mergem cu Dumnezeu înainte!”

Must Read

Rona Hartner trece prin momente dificile după ce medicii i-au dat un diagnostic crunt. Artista suferă de cancer în faza a patra și are metastaze la creier. Acum, vedeta este internată în spital de o săptămână și face chimioterapie.

Rona Hartner a făcut noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate.

Rona Hartner a declarat că este internată în spital de o săptămână și a început deja ședințele de chimioterapie. Totodată, artista a precizat că va fi nevoită să facă chimioterapie în următoarele patru luni.

„Sunt ok, sunt la spital de o săptămână, fac chimioterapie și nu este deloc ușor la o boală care, practic, era cancer de nefumător. Există boala aceasta! Acum mă vindecă medicii, de aici, din spital, unde sunt internată. Vor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul. Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se poate…mergem cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!

Rona Hartner, necaz neașteptat în plină luptă cu cancerul

Într-un live pe facebook, Rona Hartner a anunțat că patrupedul care îi mai alina suferința, s-a stins din viață, din cauza unei boli. Artista este de părere că animăluțul a empatizat cu tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Rona Hartner, momente crâncene după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer: „Am 7, 8, 9 metastaze pe creier care au crescut”

„Poate s-a empatizat cu tot ce s-a întâmplat. Câinele meu era bolnav în opt luni, dar nu mi-am dat seama. A murit și câinele. Am făcut și parastas pentru cățelușa mea. Am zis: ce trebuie să fac acum? Să am încredere în Dumnezeu”, a dezvăluit Rona Hartner în live-ul de pe Facebook.

„Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185”

Rona Hartner recunoaște că boala a schimbat-o complet și se simte ca la 185 de ani. Cu toate astea, artista speră să-și îndeplinească toate dorințele pe care le mai are și Dumnezeu să facă o minune.

„A venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.