20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Momente cumplite pentru Jador! Vestea cumplită primita în urmă cu puțin timp de manelist

Must Read

Jador a primit o veste tristă în urmă cu puțin timp. O persoană dragă manelistului s-a stins din viață.

Jador trece prin clipe grele! La scurt timp după ce a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta bunica sa, artistul a primit o veste tristă, mai precis că femeia s-a stins din viață, la Spitalul Militar din Capitală, acolo unde era deja internată de aproximativ două săptămâni.

Medicii nu au avut deloc vești bune pentru familia lui Jador, în ceea ce privea starea de sănătate a femeii, însă rudele acesteia au sperat tot timpul că își va reveni și se va pune pe picioare.

Din păcate, stare de sănătate a femeii se agravase în ultimele zile, ba mai mult, aceasta intrase în comă hepatică, astăzi, stingându-se din viață.

Declarațiile pe care le-a făcut Jador despre bunica lui, în urmă cu câteva zile

În urmă cu câteva zile, Jador și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și, pe rețelele de socializare, acesta a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a bunicii sale, care nu era tocmai una bună.

Femeia a fost internată la Spitalul Militar din Capitală și întreaga familie spera la o minune, dar medicii au fost pe cât se poate de rezervați în privința stării de sănătate a femeii, mai ales că intrase deja în comă hepatică.

”Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(…) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare. E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță. (…) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină.”, a dezvăluit Jador.