joi, septembrie 28, 2023

Ce profit are Pepe cu noua afacere: „Poate să fie de viitor chiar și pentru copiii mei”. Cum se descurcă în rolul de tată a trei copii: „E foarte complicat” EXCLUSIV

Must Read

Pepe trăiește o perioadă superbă din viața lui. Acesta s-a căsătorit cu aleasa lui, Yasmine, care l-a făcut tătic de băiețel. Starul se mai bucură de 2 fetițe, Maria și Rosa, dintr-o relație anterioară.

De curând, acesta s-a decis să își deschidă și o nouă afacere, un magazin de haine, care merge ca pe roate! Cântărețul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre schimbările din viața lui.

Pepe, detalii despre familia sa și noua afacere

Pepe a urcat pe scena We Love Music Festival, unde a susținut un concert excepțional. Starul are parte de numeroase bucurii, fiind topit după micuțul său, fiul pe care i l-a dăruit Yasmine, soția sa. Acesta ne-a explicat că fiicele sale, Rosa și Maria, și-au luat rolul de surori mai mari în serios.

Totuși, atunci când vine vorba despre un viitor copilaș, artistul consideră că totul este mult prea complicat în acest moment.