22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Situație dramatică pentru o femeie de 52 de ani din SUA! A ajuns să trăiască lunar cu doar 16 lire sterline

Must Read

Situație dramatică pentru o femeie de 52 de ani din SUA! A ajuns să primească lunar doar 16 lire sterline, echivalentul a 18,50 de euro, adică 91 de lei. Femeia se teme că va trebui să-și eutanasieze câinii din cauza cheltuielilor prea mari pe care le are.

Julie Harper trăiește o situație absolut îngrozitoare. Femeia locuiește în Worcester de 22 de ani. Acum, femeia a ajuns să se întrețină cu doar 16 lire pe lună (18,50 de euro). Totul s-a întâmplat în anul 2020, când a fost concediată de la compania la care lucra, din cauza pandemiei de COVID-19.

O femeie din SUA ajuns să trăiască lunar cu doar 16 lire sterline

Julie a ajuns să aibă grijă de fiica ei care avea probleme de sănătate, însă, aceasta a fugit de acasă.

După eliminarea indemnizației sale de îngrijitor de 155 de lire sterline, Julie a rămas cu numai 16 lire sterline pe lună în urma deducerilor pentru locuință și facturi, relatează Daily Star.

Femeia se descurcă foarte greu cu traiul de zi cu zi. Julie susține că își poate permite doar să-și cumpere alimentele de bază, lapte, ouă, făină, pâine și unt, însă, preferă să stea nemâncată zile întregi, doar ca să-și poată aduna toate alimentele necesare pentru clătite, fiind singura ei mâncare pentru toate zilele.

„Nici măcar nu te simți uman. Mă simt uitată”, a declarat Julie, potrivit sursei menționate anterior.

Cum se descurcă Julie Harper cu cumpărăturile lunare

Femeia susține că îi este foarte greu să pună cumpărăturile înapoi pe raft, când își dă seama că depășește suma pe care își permite să o cheltuiască, iar acest lucru o macină.

„Este jenant, a trebuit să pun cumpărăturile înapoi la casă, pentru că nu am suma de cheltuit. Te duci acasă și nu te simți uman”, spune aceasta.

Chiar dacă abia se descurcă cu traiul de zi cu zi, Julie susține că încearcă din răsputeri să își îngrijească în continuare câinii pe care îi are și pe care îi iubește enorm , însă o doare să vadă că tot ce le poate oferi este o bucată de pâine prăjită. În cazul în care nu se va mai putea descurca, ar însemna să-și eutanasieze patrupezii.

„Când te uiți la ei și vezi că au mâncat doar o bucată de pâine prăjită pe zi, nu te face să te simți o persoană bună”.

Mai mult decât atât, Julie ar putea fi evacuată în curând, asta pentru că nu crede că își va mai putea permite chiria.