30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Există șanse ca Celine Dion să nu mai cânte niciodată în public. ”Nici nu mai vrea să iasă din casă…”

Must Read

Potrivit unei surse din familia artistei, Celine Dion este atât de afectată de boală încât” nici nu mai dorește să iasă din casă”, iar șansele să nu mai cânte niciodată în public sunt tot mai mari. Cântăreața în vârstă de 55 de ani, diagnosticată cu „sindromul persoanei rigide”, devine tot mai fragilă, conform Rai News.

Există șanse ca Celine Dion să nu mai cânte niciodată în public

Potrivit surselor apropiate familii, citate de publicația menționată anterior, starea de sănătate a artistei este atât de gravă aceasta nu mai dorește să părăsească locuința.

”Celine nu a mai fost fotografiată în pubic de aproape 600 de zile și pentru acest lucru există un motiv bine întemeiat. Pășește cu dificultate și este la mila contracțiilor severe care îi cauzează spasme. Spatele ei s-a cocârjat, iar spasmele musculare sunt, câteodată, insuportabile”.

Apropiații spun că situația artistei este din ce în ce mai gravă. Sora artistei, Linda, s-a mutat în aceeași casă cu ea, pentru a-i oferi îngrijiri și a le ține companiei celor trei fii ai artistei, René-Charles, Eddy și Nelson.

”Când o sun și nu-mi răspunde, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea și îmi spune cât de mult muncește”, a declarat recent altă soră, Claudette, pentru ‘Le Journal de Montreal’: ”Ascultă sfaturile celor mai buni cercetători din domeniu pe această afecțiune. Sincer, eu cred că are nevoie de odihnă. Noi avem încredere în ea. Deocamdată, nu găsim niciun medicament care să dea rezultate, dar este importantă să ne păstrăm speranța”, a mai spus sora lui Celine Dion.

Celine Dion și-a anulat toate concertele programate până anul viitor

Celine Dion nu va mai susține niciunul din concertele pe care le avea programate în Europa, până în aprilie 2024, din cauza problemelor de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu o boală rară, care afectează una dintr-un milion de persoane. Afecțiunea de care suferă aceasta se numește sindromul persoanei rigide sau sindromul omului înțepenit.

Un comunicat al organizatorilor turneului Courage World Tour, citat de AFP, anunță că Celine Dion își anulează peste 40 de concerte pe care le avea programate în Europa, până în aprilie 2024. Reprezentanții ei au anunțat că solista contină tratamentul pentru afecțiunea neurologică de care suferă.

După comunicatul emis în urmă cu câteva zile, surse din echipa artistei au declarat pentru CNN că „probabil nu va mai concerta niciodată”. „Are dureri mari, face zilnic terapie fizică”, a spus persoana respectivă, pentru CNN.

În decembrie 2022, Celine Dion a publicat pe rețelele sale sociale un filmuleț în care anunța diagnosticul cumplit care i-a dat viața peste cap. Stiff Person Syndrom sau sindromul omului rigid este boala de care suferă Celine Dion, o tulburare neurologică extrem de rară, care afectează o persoană la un milion.