joi, septembrie 28, 2023

Ana Maria, fosta iubită a lui Fuego, a rupt tăcerea. De ce s-au despărțit, de fapt

Must Read

Fuego a avut o relatie cu Ana Maria Ciausu, dar, din pacate, povestea de iubire dintre ei a tinut doar patru ani. In acest moment, fiecare are vieti separate, dar au ramas prieteni si inca isi mai vorbesc.

Paul Surugiu pe numele sau adevarat a trait o frumoasa poveste de dragoste, la inceputul anilor 2000, alaturi de Ana Maria Ciausu. S-au despartit dupa patru ani, dar acum au ramas in relatii bune.

Intr-un interviu acordat la inceputul acestui an pentru ProTV.ro, Ana Maria a explicat ce s-a intamplat, de fapt, in relatia lor. La 12 ani de la despartire, Ana Maria are o cariera politica de succes in judetul Olt.

„Da, am fost in atentia presei datorita relatiei pe care am avut-o cu Paul, si nu pentru ca eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru ca nici eu si cu atat mai putin el, nu aveam nimic de ascuns. Astazi, ma gasiti deja cu 7 ani de experienta politica in judetul Olt, la mine acasa”, a explicat Ana Maria pentru sursa citata.

Mai mult, Ana Maria sustine ca Fuego este un artist complet:

“A insemnat o perioada din viata mea. Paul este un om deosebit, un artist complet care isi iubeste extraordinar de mult profesia si asta pentru ca ii place sa daruiasca, sa imparta cu cei din jur trairile si sentimentele lui transpuse in muzica”.

Paul si Ana Maria au decis impreuna sa mearga pe drumuri separate si spune ca din puctul ei de vedere nu a gresit cu nimic.

„Nu am ce sa repar pentru ca nu am stricat nimic. Cand doi oameni decid, de comun acord, sa mearga pe drumuri separate si nu au nimic sa isi reproseze ba din contra, sa isi multumeasca unul altuia pentru lucrurile frumoase traite impreuna, inseamna ca se respecta unul pe altul”, a mai spus Ana Maria.

Cat despre casatorie, fosta iubita a lui Fuego spune ca ei nu si-au planificat acest eveniment, dar ceilalti si-ar fi dorit sa ii vada in fata altarului: „Nu neaparat urma in sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru isi doreau asta decat ne-am dorit noi. Scopul relatiei noastre nu a fost casatoria. Pasul asta trebuie sa vina firesc si nu dintr-o presiune publica sau pentru a intra in randul lumii.”

Nu au putut avea copii

Potrivit presei, Ana Maria si Fuego s-au despartit dupa ce tanara ar fi pierdut mai multe sarcini. Imediat dupa ce relatia lor s-a incheiat, chiar Paul a dat o declaratie, in care a explicat ce s-a intamplat intre ei.

„Relatia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice si injectabile pentru a ramane insarcinata, s-a terminat totul. Relatia noastra s-a incheiat de curand, dar noi am ramas buni prieteni”, spunea Fuego la vremea respectiva.