miercuri, septembrie 27, 2023

Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre. Se anunta indeplinirea multor dorinte. Trei zodii vor avea noroc ceresc

Must Read

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate si o sa contribuiti cu tot ce se poate ca toate celelalte lucruri trec pe planul doi

O iesire la malul marii ar aduce un plus de culoare in relatia voastra de cuplu, v-ar revigora.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

E momentul vostru de expansiune si poate adunati in jurul vostru niste oameni care sa puna umarul la un proiect care v-ar aduce un plus de notorietate.

Poate ii duceti pe copii acolo un de le-ati promis intr-un parc de agrement, acvatic, sau direct la malul marii ca le place.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va duceti probabil intr-o vizita, si poate reinnodati firul unei relatii care nu mai avea vibe si o sa va simtiti impliniti sufleteste.

Poate abia acum o sa gasiti cazare intr-o statiune turistica, din tara, sau de-afara si o sa scoateti bani din economii sa va duceti.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Poate va costa mai mult decat ati estimat petrecerea pe care-o dati fie acasa, fie la un restaurant, la o piscina, ori pe nisip, la malul marii.

O sa va deplasati cu altceva decat stabiliserati initial, spre o destinatie turistica si chiar se va dovedi o alegere buna.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O sa reveniti la sentimente mai bune ca tineti prea mult la fiinta de care v-ati separat ca sa va despartiti, cand ati fost atat de fericiti.

O sa cheltuiti atat cat e nevoie ca sa-i vedeti fericiti pe ai vostri si sa acumulati amintiri de neuitat.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa va dati intalnire cu prietenii, poate va sarbatoriti ziua de nastere, ori ati castigat un titlu, v-ati dus la un job nou si vreti sa dati de baut, de mancat.

E cineva care va ia pe sus sa plecati intr-o excursie, poate va scoate la o cina in doi si or sa va treaca toate emotiile.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Poate va scot amicii la o piscina, la o terasa si mai faceti si voi o economie la bani, c-ati tot platit de fiecare data si acum e randul lor.

Poate va impliniti visul de a va duce la malul marii macar pentru o zi, daca nu mai mult , ca prea erati nerabdatori.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.