17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Regretatul Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară. Măcinat de o boală nemiloasă, artistul era complet transfigurat

Must Read

Actorul Valeriu Pavel Dan, fostul coleg de matinal al lui Jull, a făcut publice câteva poze cu acesta din urmă, cu câteva săptămâni înainte de a se stinge.

După cum lesne se poate observa, Jull Nicu este complet schimbat. Lipsa câtorva zeci de kilograme este mai mult decât evidentă, iar faţa lui, altădată zâmbitoare, şi-a pierdut şi zâmbetul, şi strălucirea. Din părul bogat cu care altădată se mândrea, nu a mai rămas nimic, cel mai probabil căderea completă a părului fiind un efect al chimioterapiei.

Timp de un deceniu, Jull a prezentat alături de actorul Valeriu Pavel Dan matinalul „Puiu şi Jul” de la Etno TV.

 

De asemenea, în luna mai a acestui an, cu doar trei luni înainte de dispariţia prematură, Jull a fost socru mare. Nunta a avut loc în judeţul Giurgiu, iar la eveniment a participat, printre alţii, şi cumătra sa, renumita artistă suceveancă Laura Haidău. Artista a făcut publică o poză de la nuntă şi, după cum se poate observa, semnele suferinţei se instalaseră deja pe faţa regretatului Jull.

 

A fost prezentatorul matinalului de la Etno TV și a lucrat la sitcom-ul de comedie „Moroflencii” alături de partenerul său Puiu, dar și de alte nume importante din lumea folclorului.