30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Horoscop de la Tamara Globa pentru luna septembrie 2023. Ce zodii dau lovitura in prima luna de toamna

Must Read

Berbec

Inca din primele zile ale lunii, concentreaza-ti atentia asupra anunturilor de angajare tentante – printre ele poate fi si unul care merita. Munca nu va fi usoara, dar mai bine platita, asa ca luna septembrie poate fi numita o luna cu mari perspective. Dupa ce ati acumulat bani, ceea ce anterior nu era posibil, va fi posibil sa va indepliniti visele in viitorul apropiat.

Taur

Reprezentantii acestui semn nu trebuie sa sa faca mare lucru. Schimbarea va veni la ei. Poate vi se va atribui un proiect important, transferat intr-o pozitie mai interesanta sau o persoana carismatica va aparea in echipa. Apropo, astrele sugereaza ca in septembrie 2022,  poate aparea o iubire pasionala.

Fecioara

Conservatorismul va trebui lasat deoparte, pentru ca Fecioarele trec printr-o perioada destul de instabila, dar intriganta a vietii. Incercati sa abandonati modelele vechi si sa o faceti fara durere. Poate ca tu si partenerul tau va trebui sa va despartiti pentru o vreme din cauza unui nou loc de munca intr-un alt oras sau, dimpotriva, sa va inghesuiti in acelasi apartament cu parintii tai.

Sagetator

Sagetatorul va reusi doar daca isi schimba locatia obisnuita. Aceasta poate fi o calatorie de afaceri sau o explorare a unui viitor loc de resedinta. In orice caz, miscarea va schimba ceva in bine in viata ta.

Capricorn

Un horoscop personal excelent pentru aceasta zodie.  Vei primi vesti bune si aparitia unor noi proiecte in viata ta care vor aprinde in tine scanteia unui cercetator. Vrei sa aprofundezi in esenta problemelor de interes, sa creezi ceva nou.

Pesti

Este timpul sa incepeti sa va aranjati spatiul personal, sa cumparati un nou gadget sau sa faceti o schimbare la aparatele de uz casnic. Toate aceste lucruri se vor adauga la sentimentul de confort pe care il meriti. Din fericire, acum partea financiara va va permite sa va indepliniti visele.