30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Mesajul emoționant al Codruței Filip după accidentul suferit de Valentin Sanfira, în Italia. “Împreună trecem peste toate”

Must Read

Codruța Filip a transmis un mesaj emoționat după ce Valentin Sanfira, soțul artistei, a suferit un accident în Italia. Cântărețul de muzică populară face fizioterapie pentru a-și reveni după accidentul avut în vacanță. Vedeta a transmis că în momentul de față, artistul se recuperează și se află acasă.

Problemele de sănătate i-au perturbat planurile de vacanță ale lui Valentin Safira, care a fost nevoit să meargă la spital și să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Mesajul emoționant al Codruței Filip după accidentul suferit de Valentin Sanfira

Codruța Filip fost alături de acesta și a decis să împărtășească detalii despre starea de sănătate a artistului și fanilor lor. Internauții au fost surprinși când au aflat că bărbatul a fost nevoit să fie operat de urgență în Italia.

Cântărețul se afla în concediu când totul s-a întâmplat brusc. A suferit o lovitură și a fost necesară o intervenție chirurgicală. Codruța Filip a comunicat pe platformele de socializare că nu va mai dura mult până când soțul ei se va întoarce pe scenă.

„Suntem bine! Frumosul meu este cel mai puternic om pe care îl cunosc! Curând se va întâlni cu voi la spectacole și evenimente! Te iubesc enorm! Împreună trecem peste TOATE!”, a scris Codruța Filip pe Instagram

Valentin Sanfira se află în scaunul cu rotile

Din fericire, după câteva zile petrecute în spital și o intervenție chirurgicală reușită, Valentin a fost externat și s-a întors acasă. Cu toate acestea, va trebui să folosească un scaun cu rotile pentru o perioadă de timp. De asemenea, urmează sesiuni de fizioterapie. Conform declarațiilor sale, fapt că se află lângă soția sa îl face să se simtă deja mai bine.

”Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital.

Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună. După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot!

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a scris Valentin Sanfira pe Facebook.

Pentru a liniști persoanele care îi urmăresc pe rețelele de socializare, Codruța Filip a transmis un mesaj emoționant după accidentul suferit de Valentin Sanfira.