21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Uimitor! O batrana de 98 de ani ne da o adevarata lectie de viata!

Must Read

Este incredibil cum o batrana de 98 de ani ne da o adevarata lectie de viata. Noi avem foarte multe lucruri de invatat de la oameni varstnici care au trecut prin foarte multe bucurii, dar si momente mai putin fericite de-a lungul vietii lor pe acest pamant. Oamenii varstini ne invata ca nimic nu este imposibil de realizat daca ne dorim cu adevarat un lucru si tot ei ne motiveaza sa mergem mai departe in viata indiferent daca ne-am lovit de probleme si greutati. Aceata lectie de viata pe care ne o ofera batrana de 98 de ani este una foarte emotioanata.

In filmuletul de mai jos o puteti cunoaste pe Evelyn, femeia de 98 de ani care este un adevarat model de urmat in viata. Ea ne da o lectie de viata pe care sa nu o uitam niciodata. Astfel, batrana povesteste cum carnetul ei de conducere fusese anulat pe motiv ca are o varsta prea inaintata. Batrana a fost foarte dezamagita ca i se suspendase carnetul de conducere si pentru cateva momente s-a simtit batrana si nefolositoare, insa gandindu-se mai bine s-a hotarat sa obtina din nou carnetul de conducere. Ea isi dorea cu orice pret sa isi ajute vecina sa ajunga la magazinul alimentar pentru a-si face cumparaturile, iar acest lucru a motivat-o sa recupereze carnetul de conducere.

Incercarea ei de a obtine din nou carnetul de conducere a avut succes, iar Evelyn poate sa o transporte pe vecina ei Joyce la magazinul alimentar in fiecare saptamana.

Aceasta intamplare este o adevarata lectie de viata pentru tinerii din ziua de astazi. Cu multa perseverenta, dar si cu mult curaj si incredere in sine, putem realiza tot ceea ce ne dorim. Batrana isi doreste ca timpul pe care il mai are de trait pe acest pamant sa il dedice persoanelor care au nevoie de ajutor, iar acest lucru este cel mai pretios cadou pe care cineva il poate oferi in aceasta viata.