25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

Tânărul din imagine a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni români. Are mare succes, îl recunoşti?

Must Read

Unele persoane pot fi recunoscute din fotografiile de pe vremea când erau copii, alții se transformă în așa fel încât cu greu pot fi recunoscuți. Tânărul din imagine a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni români. Are mare succes, îl recunoşti?

Recunoști tânărul din imagine. S-a făcut remarcat în politica mare din România

Astăzi vă propunem să recunoașteți un personaj din politică după o fotografie din copilărie. Tânărul despre care vorbim astăzi a fost pe cai mari pe vremea când Traian Băsescu era președintele Partidului Democrat Liberal.

A deținut funcții importante în statul român, însă s-a făcut remarcat și în showbiz din viața pe care a dus-o.

Cristian Boureanu, parlamentar în două mandate

Este vorba despre Cristian Boureanu, care a fost parlamentar în două rânduri, în 2004-2008 fiind ales de pe listele PNL și 2008-2012. Cristian Boureanu a devenit membru al PDL din februarie 2008 și a fost membru de marcă al acestui partid, având funcția de vice-președinte.

În luna decembrie a anului 2012 s-a retras din politică, demisionând din toate funcțiile deținute în cadrul Partidului Democrat Liberal.

Acum, la aproape zece ani de la divorțul de Valentina Pelinel, fostul politician revine din nou în atenție cu un fapt de pe vremea când era căsătorit cu fostul model.

Valentina Pelinel nu a rămas cu nimic de pe urma căsătoriei cu fostul politician

Actuala soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit detalii neștiute din primul mariaj. Astfel, Valentina Pelinel a spus cu ce s-a ales după separarea de fostul politician.

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au divorțat în 2014, după șapte ani de mariaj, fotomodelul de talie internațională alegând să își unească destinul cu cel al omului de afaceri.

„Nu am plecat cu nimic din acel mariaj, nu m-am ales cu nimic la divorț. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, nu mă mai interesează, acum am o familie. De amănuntele legale se ocupă avocatul meu. Am să vă pun în legătură cu el”, a declarat Valentina Pelinel, conform cancan.ro.

Cristian Boureanu, credite de peste 3 milioane de euro

De asemenea, la momentul rupturii, fostul model a renunțat la partaj, pentru că Cristian Boureanu avea datorii uriașe. Astfel, blondina nu a mai rămas cu nimic după despărțirea de fostul politician. De asemenea, căsătoria cu Cristian Boureanu  și acum, la aproape 10 ani.

Valentina Pelinel este căutată de recuperatori pentru creditele făcute la bănci de către fostul său soț. Cristian Boureanu împrumutase peste 3 milioane de euro în timpul căsniciei cu Valentina Pelinel, însă nu a mai înapoiat banii. Din nefericire, la acele credite Valentina Pelinel avea calitate de codebitor.

Acum, un teren deținut de Cristian Boureanu și Valentina Pelinel în sectorul 3 din București a fost scos la vânzare de către un executor judecătoresc. Terenul respectiv i-ar aparține 50% și actualei soții a lui Cristi Borcea.

”Sunt terenuri care s-au executat începând cu anul 2009. Mă crezi că habar n-am despre ce-i vorba? Pentru că pe unele dintre ele le-au executat imediat, pe altele le-au ținut, vorba aia, de atunci au trecut 14 ani… Știu că mai erau două terenuri… Sunt ale băncii, oricum, nouă nu ne rămâne niciun ban. Deci, nu mă interesează… Au trecut 14 ani”, a declarat Cristian Boureanu, potrivit sursei citate mai sus.