22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Ce face Carmen Trandafir de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Must Read

Carmen Trandafir are 45 de ani, arată spectaculos și viața ei este așa cum a visat. Iată cum arată viața ei de când a ales să pună familia pe primul plan! Artista a povestit în detaliu cum decurge o zi din micul ei univers și care este relația cu tatăl copilului său, Elin Grădinescu.

Viață de poveste în micul său univers

Carmen Trandafir a debutat în muzică la 16 ani, atunci când a și câștigat un premiu pentru interpretare la Festivalul Mamaia 1991. Cu toate că muzica a fost mereu parte din viața ei, a renunțat la carieră în detrimentul familiei. Cântăreața s-a decis să răspundă tuturor întrebărilor despre viața sa personală. Celebra solistă de muzică ușoară românească a mărturisit ce-i aduce bucurie în fiecare zi și cum arată micul ei univers.

În dimineața zilei sale de naștere, Carmen a fost întâmpinată cu felicitări superbe din partea fanilor, cu un buchet de flori din partea soțului și cu zâmbetul fiicei sale. „Am familia lângă mine. Am primit cadoul suprem și viața mea s-a împlint în urmă cu 12 ani, când am aflat că sunt însărcinată, și asta s-a întâmplat tot de ziua mea. Aveam pe atunci 33 de ani. Nu voi uita niciodată acel minunat moment. Voi petrece alături de cei importanți din viața mea, în weekend”, a spus Carmen.

„Nu pot să cred că au trecut atâția ani!”

Solista a oferit detalii și despre căsătoria sa cu Emil Grădinescu, care este una extrem de fericită și liniștită. Ea a susținut că în cei 17 ani de relație și 9 de mariaj cu același bărbat a învățat că o poveste de iubire are la bază respect și iubire faptică.

„Nu pot să cred că au trecut atâția ani! Avem o relație închegată și supermișto, dar cu de toate: cu copil, cu cățel, cu teme, griji și ne mai contrăm pe temele astea. A, să nu uit, și pe tema mâncărurilor sănătoase”, a mai spus Carmen.