30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Această căsuţă aşteaptă o familie de pensionari sau o doamnă pensionară care să locuiască gratis în ea

Must Read

Nostalgia, dorul de bunici şi de copilăria petrecută în căsuța de la ţară au determinat un român să recurgă la o soluție inedită: a decis să ofere micul său „colţ de rai” unei doamne pensionare sau unei familii de pensionari pentru a locui acolo. Şi asta doar pentru a menține locul „viu” şi pentru a avea cine să îi întâmpine atunci când vin în weekend.

Câţiva internauţi au distribuit anunţul pe Facebook, în speranţa că cineva se va arăta încântat de această ofertă.
“Suntem in căutarea unei doamne pensionare sau a unei familii de pensionari care sa locuiască pe viata, limitat sau nelimitat, in căsuța noastră de la tara si care sa ne aduca aminte cu bucurie de bunica noastra iar noi sa venim in weekend si sa petrecem clipe frumoase împreuna, ca si cand am fi parinti si copii.

Dorim ca doamna sa fie (daca se poate) nefumatoare si iubitoare de animale deoarece avem cativa caini pe care ii iubim si carora trebuie sa le dea de mancare si apa de doua ori pe zi, cu mancare cumparata de noi. Putem sa luam si alte animale daca se doreste: purcei sau gaini.

Casa este in Ialomita, pe DN2A intre Urziceni și Slobozia (localitatea Ciochina-conform anuntului) e solida si in stare foarte buna. Avem o bolta cu vita de vie, o gradina de flori de 200 mp si o livada de 700 mp cu meri, pruni, gutui, ciresi, peri, corcodusi, visini. Casuta e cocheta si foarte bine compartimentata, e din cărămida, e mobilata 75%, are trei 3 camere, bucătărie de iarna, baie, garaj, bucătărie de vara, foișor. De asemenea, avem sobe din teracota dar si centrala termica pe lemne cu calorifere, put forat, boiler, panouri solare, bucătărie de vara, 200 mp de curte betonata. “