joi, septembrie 28, 2023

Jojo și Paul Ipate, nuntă cu repetiție. Frumoasa mireasă a avut cinci rochii pentru cele două evenimente

Must Read

Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate au făcut nuntă cu repetiție, deoarece la două săptămâni de la evenimentul din Italia au făcut-o lată din nou. De data aceasta, cununia religioasă și petrecerea au avut loc la un… hambar din apropierea Bucureștiului. La cea de-a doua nuntă a lui Jojo și Paul Ipate au participat prietenii, colegii și rudele apropiate.

Jojo și Paul Ipate au oferit surpriza verii și s-au căsătorit în Puglia, Italia, acolo unde plecaseră în vacanță cu cei doi copii. Dar asta nu e tot. După nunta din străinătate, din 5 august, a urmat una și în România. Astfel, pentru cele două ceremonii, Jojo a purtat 5 rochii superbe, create de un designer român.

Jojo și Paul Ipate, nuntă cu repetiție

După cununia cilvilă surpriză din Italia, Cătălina Grama (alias Jojo) și Paul Ipate, au făcut o nuntă ca-n povești și în țară, cu rudele, colegii și prietenii foarte apropiați. Dacă la primul eveniment, din 5 august, Jojo a îmbrăcat trei rochii de mireasă, în România actrița a purtat doar două.

Nunta în aer liber a avut loc luni, 21 august, într-un loc de vis din afara Bucureștiului, mai precis într-un hambar, și a fost făcută în mare secret. Doar Monica Anghel s-a dat de gol, pe contul ei de socializare, și a anunțat că este pregătită pentru marele eveniment, urându-le porumbeilor „Casă de piatră”.

Pe 5 august, actorii Cătălina Grama, alias Jojo (42 de ani), și Paul Ipate (38 de ani) au devenit o familie și în acte, după o relație de 9 ani. Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit în Puglia, Italia, apelând la serviciile unui wedding planner local, care a organizat totul superb. Două săptămâni mai târziu, cei doi au făcut cununia religioasă în România și o nouă nuntă de pomină, de la care vedeți imagini în galeria foto. Iar pentru cele două nunți, Jojo a purtat nu mai puțin de 5 rochii.

Jojo, mireasa cu 5 rochii

Rochiile purtate de Jojo sunt custom (realizate la comandă, pe măsurile clientei), fiind realizate în atelierul propriu al brandului și create de designerul Cristina State, iar execuția lor a presupus peste 250 ore de muncă în atelier.

Printre alegerile lui Jojo s-au numărat atât modele tip sirenă, cât și A-line, însă numitorul comun al acestora l-au reprezentat materialele fine, precum mătasea Duchesse sau dantela Chantilly, și designul ultra-feminin. La aparițiile spectaculoase ale artistei au contribuit și aplicațiile prețioase, cusute manual, precum și accesoriile originale, respectiv mănușile sau voalul lung cu trenă.

„Alegerea rochiilor mele de mireasă a fost o poveste în sine și îi mulțumesc Cristinei pentru entuziasmul cu care s-a implicat în crearea acestora, dar și răbdarea de a urmări execuția migăloasă a acestora. Am fost fascinată să descopăr zeci de modele actuale în showroom și mi-a fost greu să mă decid inițial. Dar, împreună cu stilista mea, Eli Adam, și cu Cristina, am ajuns la rochiile care m-au făcut să mă simt că o regina și să strălucesc”, spune Jojo.

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de 9 ani

Mulți au așteptat momentul ca Jojo și Paul să ajungă la starea civilă, după 9 ani de iubire, celebrați pe 13 iulie, dar aceștia nu s-au grăbit deloc. Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017. În urmă cu trei ani, cei doi s-au mutat în casă nouă, într-o vilă cochetă din Otopeni, pe care au amenajat-o superb.

Cătălina Grama, soția lui Paul Ipate, este cea care s-a ocupat cu atenție de toate detaliile din locuință, dar a ținut cont, desigur, și de dorințele partenerului ei și de cele ale copiilor. În dormitorul matrimonial, chiar deasupra patului, cei doi actori și-au pus o tablă plină de mesaje motivaționale.

Când și-au amenajat locuința, Jojo și Paul Ipate au ținut cont de toate dorințele celor doi copii. Le-au făcut camere separate, iar în baie fiecare are oglinda și chiuveta personală, tocmai pentru că părinții lor și-au dorit să le ofere spațiul personal amândurora.