duminică, septembrie 24, 2023

Dana Roba a fost la un pas de scandal cu Mădălin Ionescu. A părăsit platoul chiar în timpul emisiunii

Must Read

Dana Roba a fort la un pas de scandal cu Mădălin Ionescu in emisiunea moderată de acesta. Make-up artista și-a ieșit din minți și a părăsit platoul chiar în timpul emisiunii. Evenimentul tragic prin care a trecut Dana Roba a fost și continuă să fie un subiect intens discutat în rândul publicului.

Din acest motiv, numele make-up artistei a devenit tot mai celebru în presă, unde bruneta a relatat despre traumele prin care a trecut după ce fostul ei partener de viață a agresat-o.

Cu toate acestea, a reușit să treacă peste acest episod și să fie puternică, chiar dacă la început nici medicii nu îi dădeau mari șanse de supraviețuire.

Dana Roba a fost la un pas de scandal cu Mădălin Ionescu

În timpul participării sale în emisiunea moderată de Mădălin Ionescu, Dana Roba a fost extrem de supărată de una dintre întrebările adresate. Mai exact, prezentatorul a dorit să evidențieze faptul că make-up artistul a avut numeroase experiențe în viață, unele mai plăcute decât altele, inclusiv relația pe care a avut-o cu Nicolae Guță.

La auzul numelui manelistului, Dana Roba a fost extrem de iritată și, în cele din urmă, a decis să părăsească platoul de filmare, în ciuda insistențelor lui Mădălin Ionescu de a rămâne și de a clarifica situația.

Soțul Cristinei Șișcanu a încercat să explice intenția din spatele întrebării sale, motiv pentru care a subliniat faptul că nu voia să vorbească nicidecum despre relația pe care bruneta a avut-o cu Nicolae Guță.

„Mădălin Ionescu: Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei…erai o femeie cu experiență.

Dana Roba: Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta(…)!

Mădălin Ionescu: Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență.

Dana Roba: Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!

Mădălin Ionescu: Da, vorbim de traume aici și, din păcate, nu cred că a fost atentă la întrebarea pe care voiam să i-o adresez. Vorbeam de femeile care, în principiu, după o serie de experiențe, unele dintre ele mai dure, pot fi păcălite de personaje de acest gen care, iată, fac gesturi absolut abominabile. Din păcate, în privința situației ei, s-a întâmplat, cu toate momentele prin care a trecut în etapele precedente, să nu fie atentă la niște elemente care în principiu ar fi ajutat-o să evite un final traumatizant atât pentru ea, cât și pentru fetele pe care le are cu el.(…)”, a fost dialogul tensionat dintre Mădălin Ionescu și Dana Roba.

Narcisa Guță, noi acuzații la adresa Danei Roba

În urmă cu ani buni, cele două femei se certau pentru iubirea manelistului. Niciuna dintre ele nu voia să renunțe la Nicolae Guță, motiv pentru care luni bune s-au jignit la diferite posturi de televiziune.

Ulterior, Dana Roba s-a pocăit și a ieșit din lumina reflectoarelor, revenind în atenția publică după bătaia soră cu moartea, încasată de la Daniel, soțul ei. Aflând de întâmplare și de faptul că femeia și-a refăcut viața, Narcisa a acuzat-o de adulter, fraudă și minciună.

„Dacă erai femeie serioasă, nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul de care zici că l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat 20.000 de euro ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții”, a transmis Narcisa Guță pe TikTok.