26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Este Anamaria Prodan în război cu Cătălin Măruță? Ce a putut să spună impresara despre celebrul prezentator

Must Read

Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță? Odată cu divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara mărsturisește că această situație i-a triat foarte prietenii. În acele momente grele, a văzut cine îi este cu adevărat aproape, iar prezentatorul de la Pro TV se numără printre cei care au dezamăgit-o enorm.

Vedeta susține că prezentatorul TV a profitat de faptul că știa foarte multe lucruri despre mariajul său cu Reghe. Totodată, impresara a fost deranjată că  i-a dat drept la replică doar fostului soț, în cadrul podcastului pe care îl moderează.

Este Anamaria Prodan în război cu Cătălin Măruță?

Anamaria Prodan este de părere că prezentatorul TV nu ar fi trebuit să îl învite pe Reghe la podcastul său, mai ales că el susține faptul că este prieten cu ambii. Chiar dacă a deranjat-o și a supărat-o foarte tare, impresara spune că Măruță îi este drag în continuare.

„Nu m-a supărat, era meseria lui. A fost o dezamăgire… fiind atât de buni prieteni și fiind omul care știa de foarte multă vreme toate problemele, cumva, a profitat. Eu cred că, în viața asta, când vorbești despre prietenia absolută, cum l-am considerat eu pe el, sunt niște limite peste care niciodată nu ai cum să treci.

Sunt prieteni foarte buni de-ai mei din presă care au fost imparțiali, nu au comentat nici de bine, nici de rău, au scris exact ce se întâmpla, fără să fie părtinitori. Cei mai deștepți, care astăzi au rămas lângă mine, au urcat în barca bună. Au înțeles exact despre ce este vorba, știau personajele foarte bine și au venit și mi-au spus că voi fi întotdeauna învingătoare.

Cătălin Măruță îmi este drag, este un tip pe care îl apreciez pentru tot ce a făcut în viața lui… Dacă eram în locul lui, dacă el se despărțea de Andra și eram implicată într-o emisiune la momentul ăla, niciodată nu aș fi făcut așa ceva. Și n-aș fi făcut un interviu de genul ăla, jenant.

Aș fi făcut un interviu cum a vrut să facă, de exemplu, Codin Maticiuc, adică direct, cu tot ce am declarat eu. L-a pus într-o lumină proastă și cu paharul ală de vin, în condițiile în care toată România vorbea despre alcool, l-a pus într-o lumină cumplită, iar el s-a bucurat că îl băga cineva în seamă”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Ego.ro.

Cătălin Măruță a adus-o pe Cristina Cioran în pragul disperării

Recent, Cristina Cioran a avut parte de șocul vieții sale, după ce a trebuit să guste un preparat cel puțin neobișnuit. Reacția artistei a fost una pe măsură, mai ales că nu s-a așteptat nicio secundă la asta.

Cristina Cioran  a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a crezut că vine doar ca să-și anunțe lansarea vlogului culinar, însă nu a bănuit o secundă ce avea sa urmeze.

Prezentatorul TV i-a dat să guste în direct o delicatesă asiatică și anume, viermi prăjiți. Nu doar că a refuzat, dar blondina a început să tremure din toate părțile, fiind vizibil speriată. Deși a susținut că nu are fobie de gândaci, Cristina Cioran a explicat că nu suportă să îi vadă.

Mai mult decât atât, Cătălin Măruță a explicat că a vrut doar să facă o glumă, motiv pentru care nu s-a așteptat la o astfel de reacție din partea artistei.