31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

O femeie impecabilă, nu am meritat-o

Must Read

Connect-R și Misha s-au căsătorit în anul 2013, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume o fetiță adorabilă. Din păcate însă, mariajul s-a încheiat în secret, căci cei doi au divorțat în anul 2018.

Acum, cântărețul a transmis un mesaj deosebit de emoționant la patru ani de la momentul în care s-a despărțit în mod oficial de fosta soție. A lansat o nouă melodie, care le-a adus multora lacrimi în ochi, iar versurile acesteia vorbesc chiar despre cum este afectat un copil de divorțul părinților.

Cântărețul joacă în videoclipul abia lansat chiar rolul tatălui, a cărui căsnicie este distrusă pentru că muncește prea mult ca să mai poată fi alături de soția și de fiica lui. Anii trec, fosta parteneră de viață se îndrăgostește de un alt bărbat, în timp ce copila se transformă într-o adolescentă care suferă teribil fiindcă tatăl ei nu îi poate fi alături.

După ce a postat videoclipul piesei „Acasă” pe contul lui de Youtube, cântărețul a transmis și un mesaj emoționant legat de povestea acestei melodii.

‘Dacă mai poți schimba ceva în căsnicia ta o poți face chiar acum! Dacă ai încercat tot, încearcă să nu divorțezi și de copil! El vede diferit lucrurile! Acasă nu e un cămin, nici clădire, nici bucurie, nici extaz! Acasă înseamnă pace, înseamnă o conștiință împăcată!

Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea! De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre! Nu fi un ego și față de copilul tău! Pavel 13: Acum, dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”, a scris Connect-R pe Youtube.

e spune despre fosta lui soție

Atunci când fanii l-au întrebat dacă melodia este despre fosta lui soție, cântărețul în vârstă de 40 de ani a negat asta, dar a ținut să își deschidă sufletul și în legătură cu Misha și mariajul lor eșuat.

‘Personal vă spun că nu are nicio legătură cu Misha, o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată. Este o femeie impecabilă. Este doar transpunerea mea în toate situațiile în care o familie se poate despărți, transpunerea în pielea personajelor, nu mă privește pe mine sută la sută’, a mai spus artistul, conform WOWbiz.ro.

„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit.

Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu e dator nimeni să mă facă fericit. Nu l-am înțeles, prea târziu, mergem mai departe., mai spunea Connect-R în trecut, despre Misha.