30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Anamaria Prodan, dezvăluiri de-a dreptul incendiare despre viața intimă. „Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat”

Must Read

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre viața intimă în podcastul lui Damian Drăghici.

Printre altele, sexy-impresara a afirmat că a încercat tot ce se poate în aceasă viață, mai puțin pe partea de amor, deoarece nu îi acceptă orice.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre viața intimă

În cadrul podcastului moderat de Dămian Drăghici, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre mai multe subiecte. Fiind o fire deschisă, impresara a atins și un subiect tabu și anume viața intimă.

„Tatăl meu și-a dorit foarte tare să fiu băiat. Neavând ce să facă, m-a crescut ca pe un băiat, din toate punctele de vedere. Când eram mică și mergeam la poligon cu tata, fetele mă întrebau «Cum a fost?». Eu vorbeam și de arme, și de mașini, iar toți se uitau la mine… în afară de băieți, care făceau roată în jurul meu, fetele fugeau. Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat. În toate domeniile. Mai puțin pe partea de sex, nu am chestii de-astea cu sex în grup, nu. În rest, am încercat absolut tot. Mi-am permis totul în viața asta, orice. Mi-am dorit lucruri lumești, nu să zbor în Cosmos”, a spus Anamaria Prodan.

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria și-a mai încercat norocul alături de Flavius Nedelea însă relația nu a dus nicăieri și și-au spus adio.

Cu toate astea cei doi au rămas în relații bune.

 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, criticați de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a transmis recent un mesaj dur pentru fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Aceasta este revoltată de situația în care se află celebrul antrenor și a avut cuvinte grele și pentru actuala parteneră de viață, Corina Caciuc.

Întrebată ce părere are despre situația grea prin care trece Reghe după ce a rămas fără loc de muncă, iar afacerile sunt la un pas de faliment, Anamaria Prodan a reacționat și a avut doar critici la adresa fostului partener de viață.

,,Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe.

Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui.