31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Uimitor! Spectacol deosebit oferit de echipa de patinatoare pe role a Estoniei!

Must Read

Unul dintre sporturile care necesita foarte multa pregatire, foarte multa munca, dar si determinare este patinajul pe role. Patinajul pe role este la fel de spectaculos ca cel pe gheata, acest lucru fiind demonstrat intr-un mod categoric de echipa de patinatoare pe role a Estoniei.

In filmuletul de mai jos puteti vedea cum un grup format din 20 de patinatoare ne ofera un spectacol deosebit. Echipa de patinatoare pe role isi demonstreaza talentul, oferind o demonstratie in care cele 20 de patinatoare ruleaza simultan dupa o coregrafie foarte bine pusa la punct.

In anul 2013, la Malmo, Suedia, echipa de patinatoare pe role a Estoniei a realizat in cadrul „Sweden International Tattoo” un spectacol deosebit. Cele 20 de patinatoare incep prin a-si ocupa pozitiile, iar dupa ce acestea aud fundalul sonor saluta militareste publicul spectactor. Acestea incep sa se raspandeasca instantaneu, reusind sa se regrupeze de fiecare data cu o precizie uimitoare.

Schimbarile de ritm din timpul reprezentatiei reusesc sa impresioneze intreg publicul. Intreaga echipa de patinatoare pe role fascineaza prin frumusetea si talentul ei. In plus, vestimentatia deosebit de frumoasa si eleganta impreuna cu prezenta scnenica impecabila ofera un plus de rafinament si de eleganta intregului moment. 

Patinajul pe role necesita foarte multa pregatire. Sportivele din imagini au la activ foarte multe ore de repetitii, efortul depus de acestea fiind unul foarte mare. Prin determinarea si pasiunea lor pentru ceea ce fac, fetele din echipa de patinatoare pe role a Estoniei demonstreaza ca merita tot respectul si toata admiratia intregii lumi. Unele dintre atuurile principale ale acestei echipe de patinatoare pe role sunt spiritul de competitie foarte dezvoltat, dar si faptul ca reusesc o sincronizare perfecta a miscarilor ce compun intreaga coregrafie.

Nu ne ramane decat sa felicitam aceasta echipa de patinatoare pe role a Estoniei pentru talentul si efortul pe care il depune si sa ii uram succes in competitiile viitoare.