14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Uimitor! Cel mai luxos automobil-caravana costa 2 milioane de dolari!

Must Read

Cu toti ne-am dori sa plecam intr-o calatorie de vis pe care sa nu o uitam niciodata. O calatorie de vis care cu siguranta nu ar putea fi uitata vreodata ar fi cea in care calatorim cu cel mai luxos automobil-caravana din lume. Acest automobil-caravana este dotat cu cele mai noi tehnologii si putem spune fara sa gresim faptul ca este cu adevarat o masina a viitorului.

In filmuletul de mai jos puteti vedea cel mai luxos automobil-caravana din lume, dar si cel mai scump, valoarea acestuia fiind de 2 milioane de dolari. Acesta casa pe roti se numeste „eleMMent Palazzo” si este construita de firma austriaca Marchi Mobile.

Odata ce pasiti in aceast automobil-caravana veti fi uimiti de luxul si rafinamentul intregului interior. Astfel, aceasta casa pe roti are un living mare cu un bar pe masura, un dormitor matrimonial foarte mare, cu semineu si dotat cu un televizor de 40 inch (102 cm), o terasa aflata in aer liber si un jacuzzi. Amenajarile interioare sunt unele foarte deosebite, iar obiectele de mobilier tapitat impresioneaza prin frumosetea lor. In plus, dotarile electronice, dar si iluminatul intregului apartament fac ca acest automobil-caravana sa fie cel mai luxos din lume. Asadar, putem spune ca „eleMMent Palazzo” este o adevarata capodopera pe roti.

In aceasta casa pe roti totul este computerizat. Astfel, printr-o simpla apasare a unui buton pardoseala se incalzeste automat, iar sistemul de iluminare porneste instantaneu.

Pentru cei care au foarte multi bani, achizitia unui astfel de automobil-caravana nu poate fi o problema. Pentru cei care isi doresc o calatorie de vis si sunt foarte pretentiosi in ceea ce priveste un voiaj de prima clasa, apelarea la acest automobil-caravana este solutia perfecta. Aceasta casa pe roti a fost deja vanduta in Dubai, la pretul de 2 milioane de dolari, fiind cotata ca fiind cea mai scumpa din lume.