12.8 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

O fetita de 8 ani te lasa fara cuvinte prin stilul fermecator de a canta!

Must Read

O fetita de 8 ani reuseste sa lase intreg publicul spectator fara cuvinte prin stilul fermecator de a canta. Este vorba de Angelina Jordan, fetita de 8 ani care a castigat in anul 2014 concursul de talente „Norway’s Got Talent”. 

Puteti vedea in filmuletul de mai jos cum Angelina reuseste sa transmita cele mai puternice emotii prin stilul fermecator de a canta. In filmuletul de mai jos, Angelina se afla pe scena unui spectacol organizat si transmis pe un post de televiziune din Norvegia. Fetita a interpretat in fata intregului public spectator o piesa foarte sensibila si anume „What a differece a day makes”. In momentul in care Angelina a inceput sa cante, lacrimi de emotie au aparut in ochii celor care o ascultau, stilul fermecator al acesteia de a interpreta piese reusind sa impresioneze si sa emotioneze o lume intreaga. Deorece si piesa interpretata era una foarte sensibila si melancolica, fiind vorba de bucuria inceperii unei noi zile si ce tot ceea ce ne bucura in fiecare zi, cum ar fi florile, curcubeiele si cuvintele pline de emotie, Angelina reuseste sa aduca un plus de emotie si sensibilitate prin stilul fermecator al acesteia.

Melodia interpretata de Angelina a fost scrisa in limba spaniola, in anul 1934, de catre compozitoarea mexicana Maria Mendez Grever. La inceput, piesa avea o alta denumire si anume „Cuando vuelva o tu lado”, insa in limba engleza aceasta piesa a luat denumirea de „What a differece a day makes”, versurile fiind scrise de Stanley Adams.

Asadar, vocea sensibila si plina de caldura a Angelinei Jordan, fetita care a castigat concursul de talente din Norvegia, reuseste sa impresioneze o lume intreaga. Nu e ramane decat sa o felicitam pentru stilul fermecator al acesteia de a interpreta piesele cu atata maturitate si naturalete si sa ii uram mult succes in cariera eu muzicala.