20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Bucurie pentru Simona Halep! S-a aflat chiar acum: 100% nevinovată

Must Read

Simona Halep, susţinută de unul dintre foştii săi antrenori: 100% nu e vinovată

Simona Halep primeşte o nouă veste excelentă, înainte de marele verdict! Este vorba despre un mesaj primit din partea unui fost antrenor de-al său.

Belgianul Wim Fissette este 100% alături de fosta sa elevă şi este sigur că ea e nevinovată. Într-o declaraţie dată la US Open, Fissette a spus că este sigur că Simona nu a făcut nimic ilegal. Jucătoarea din România nu a consumat nimic din ce n-ar fi trebuit să ia, consideră antrenorul belgian.

Wim Fissette a caracterizat perioada în care a lucrat cu Simona Halep drept una „frumoasă”. Antrenorul speră ca românca să revină în circuitul WTA cât mai curând, ea fiind o jucătoare foarte populară.

Declaraţiile au fost făcute la New York, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la US Open.

Cu Wim Fissette ca antrenor, Simona Halep a ajuns pentru prima oară într-o finală de Grand Slam

„Am lucrat cu Simona, a fost o perioadă frumoasă. La cum o cunosc, cred în ea 100% că nu e vinovată de a fi luat ceva ce n-ar fi trebuit să ia.

Evident, ceva trebuie să se fi întâmplat, trebuie ca ei să fi găsit ceva în sângele ei.

Nu știu toate detaliile, nu am citit totul, dar Simona așteaptă de foarte, foarte mult timp să afle ce i se va întâmpla.

A fost foarte bună pentru tenisul feminin, mereu a fost prezentă, dedicată, luptând în fiecare meci. E o jucătoare foarte populară și sper să o văd înapoi în circuit foarte curând”, a spus Wim Fissette.

Wim Fissette a antrenat-o pe Simona Halep în 2014, însă colaborarea lor a durat doar 10 luni. Cu belgianul ca antrenor, Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti. În plus, a ajuns în finalele de la Madrid, Roland Garros și Turneul Campioanelor în acel an.

Şi Darren Cahill o apără pe fosta sa elevă

Nu este singurul fost antrenor al Simona Halep care o susţine pe româncă. Şi Darren Cahill este convins de nevinovăţia româncei. Mai mult, el critică dur faptul că nu a venit nici acum un verdict în cazul acesteia.

„Detaliile acestui caz vor ieși la iveală în cele din urmă, dar indiferent de rezultat, acest proces a fost gestionat îngrozitor de ITF și ITIA.

Zero păsare sau îngrijorare pentru sportivă sau pentru bunăstarea ei în privința acestui caz care durează de aproape 12 luni și încă fără judecată sau rezoluție.

Respect programul nostru de testare și un proces echitabil, dar acest lucru a fost orice decât echitabil”, afirma antrenorul australian acum câteva zile.

Darren Cahill cere mai multe drepturi pentru jucătorii de tenis

Darren Cahill a subliniat faptul că Halep merită dreptul de a-și continua cariera și viața. Momentan, ea nu poate face nici una dintre ele. Niciun jucător nu ar trebui să treacă vreodată printr-un proces de întârzieri ca acesta, a mai transmis Cahill.

El a cerut ca jucătorii să aibă mai multe protecţie şi drepturi la o rezoluție mai rapidă. Darren Cahill a făcut apel în acest sens la WTA, consiliul de conducere și consiliul jucătorilor.