20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au casă la țară. Cum arată locul în care familia lor își încarcă bateriile

Must Read

Actorul Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au construit o casă la țară, într-un sat liniștit, departe de agitația marilor orașe. Și cum și-au dorit independența energetică, locuința lor nu e conectată la sistemul public, ci este dotată cu panouri solare. Când este la casa de la țară, Dragoș Bucur poartă cizme de cauciuc și conduce cu mândrie un tractor.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie fericită și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Dragoș și Dana au și o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți pentru cei trei copii. Însă, deși se dedică în totalitate vieții de acasă, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au recunoscut că nu reușesc să petreacă suficient timp doar ei doi.

Dragoș Bucur a anunțat recent că și-a construit casă la țară, într-un loc unde poate „să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile”. Locuința e aproape gata, însă nu e racordată la utilități, deoarece actorul și soția sa și-au dorit independența energetică. Astfel, ei au apelat la o firmă specializată și și-au montat panouri fotovoltaice.

 

Dragoș Bucur are de gând să lase, în anumite perioade, în urmă aglomerația din București și să locuiască cu familia lui la țară, într-un sat liniștit, în mijlocul naturii. Casa e aproape gata, după cum se și poate observa în vlogul pe care l-a lansat. „Rurality Show” e noul lui proiect de pe YouTube în care își propune să le arate oamenilor provocările mutatului la țară, dar şi avantajele tehnologiilor sustenabile.

„M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur devine astfel un influencer aparte. A dat ținutele elegante și atent alese pentru emisiunile TV și s-a îmbrăcat în haine lejere și cizme de cauciuc, un influencer autentic, care redă fidel viața la țară. Nu se laudă cu mașini de lux, ci conduce cu mare mândrie un tractor pe terenul accidentat.

Practic, actorul le arată urmăritorilor lui propria poveste în legătură cu mutatul la țară. Primul episod al vlogului creat de Dragoș Bucur, care poate fi văzut AICI, arată demersul pe care l-a făcut pentru a obține independență energetică. Locuința actorului nu e conectată la energia publică, așa că el apelează la o firmă care îi instalează panouri solare.

Dragoș Bucur revine în curând cu „Visuri la cheie”

Dragoș Bucur și colegii, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Oana Boghiu, sunt pregătiți să aducă emoție și să construiască speranțe în cel de-al zecelea sezon al show-ului.

„Pornim mereu la drum cu gândul că următorul capitol va fi de neuitat! Iată-ne la sezonul 10, care sperăm noi să fie de nota 10+. Clădim cu drag visuri pentru viitor și ne străduim să fim în continuare cea mai bună versiune a noastră și să fim mai buni decât am fost sezonul trecut. Cunoaștem familii tot mai speciale cu trecerea anilor, care ne ating sufletul într-un mod unic.

Oricât de dur și de piatră ai fi, nu ai cum să rămâi neclintit la poveștile familiilor. Impresionant este cât de uniți rămân toți, indiferent de cât de încercați sunt de toate greutățile vieții. Noi, echipa «Visuri la cheie», ne dorim să fim motivul pentru care voi, cei care ne priviți și nu numai, să puteți crede că încă există oameni buni”, a precizat arhitectul Andra Marinescu.