17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Andra Măruță a făcut anunțul așteptat de toți fanii! Ce se întâmplă pe 14 septembrie 2023

Must Read

Andra Măruță a făcut anunțul așteptat de toți fanii! Ce se întâmplă pe 14 septembrie 2023

376472619 690459219790184 7641279663889964018 n

De-a lungul timpului, Andra Măruță a reușit să își formeze o adevărată „armată” de fani. Este foarte activă și în mediul online, iar recent a postat un nou anunț pentru toți urmăritorii. De data aceasta, soția lui Cătălin Măruță i-a anunțat că ceva special se va întâmplat în data de 14 septembrie 2023. Detaliile se regăsesc mai jos, în articol.

Andra Măruță este extrem de apreciată și urmărită în mediul online. Soția lui Cătălin Măruță a reușit, de-a lungul timpului, să își formeze o adevărată „armată” de fani pe rețelele de socializare, și anume peste 2.7 milioane. Artista în vârstă de 37 de ani a postat pe profilul personal,  recent, un nou anunț. Soția prezentatorului de la Pro TV nu doar că își ține la curent prietenii virtuali cu activitățile pe care le face alături de familie, ci și cu cele ale laturii profesionale.

Data de 14 septembrie 2023 va fi una foarte specială pentru Andra Măruță. Iar motivul este cât se poate de simplu! Cântăreața își va lansa o nouă piesă. Se va numi „Nemuritori”. Fanii s-au arătat extrem de încântați de această veste, motiv pentru care i-au transmis mesaje în secțiunea de comentarii.

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de peste 15 ani

Andra și Cătălin Măruță au, împreună, doi copii. Micuța Eva (8 ani) și David (12 ani) sunt și ei extrem de activi în mediul online, având o comunitate uriașă. Formează o familie unită, iar mulți dintre urmăritorii lor consideră că artista și prezentatorul TV reprezintă modele de urmat. Sunt împreună de peste 15 ani.

”Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, mărturisea Andra pentru Viva.