22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Politia animalelor a salvat inca o viata a unor patrupede demne de orice admiratie

Must Read

Patrupedele ajung sa fie de multe ori victime ale atacurilor si abuzurilor stapanilor. Deoarece nu se pot apara, acestea sunt lovite sau infometate de catre stapanii lor care merita ani grei de pedeapsa pentru actele comise. Politia animalelor are multi voluntari care se ocupa de urmarirea si solutionarea acestor cazuri. Ei cauta stapanii care maltrateaza animale, le preiau animalele de companie pentru a le salva si ii aresteaza pe acestia pentru cruzimea faptelor lor.

In Villalobos doi voluntari ai politiei animalelor, Matt si Sugar, au gasit o catelusa care avea pui si incerca cu disperare sa ajunga la ei. Acestia era micuti si avea nevoie de hrana iar ea nu putea sa ajunga la ei si avea nevoie de ajutorul si interventia voluntarilor. Astfel politia animalelor a preluat cazul catelusei si a intervenit pentru recuperarea puilor.

Aceasta a fost gasita pe strazile din New Orleans cautandu-si cu disperare puii. Ea trebuia sa ii hraneasca iar cei de la protectia animalelor o vor ajuta sa ii gaseasca dupa ce au hranit-o si pe ea. Aceasta se afla intr-o conditie deplorabila din pricina infometarii. Desi era dezorientata, simtul acut canin, a ajutat-o sa ii duca pe salvatori pana la casa in care erau micutii.

Autoritatile s-au intalnit cu refuzul colegului de camera al proprietarului si nu au putut interveni decat cu ajutorul unui avocat, care a negociat pentru libertatea puilor si a mamei. Dupa ce au fost salvati, catelusa era foarte fericita sa fie alaturi de puii ei iar acum aceasta familie de cinci membri asteapa sa fie adoptata de catre cineva cu suflet bun, care le poate oferi un camin stabil.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=w9vwHd_R5-g&w=560&h=315]