31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Uimitor! Un spectacol incredibil realizat pe scena de catre doi frati!

Must Read

Este incredibil ce spectacol poate realiza doi frati pe o scena! In filmuletul de mai jos puteti vedea un spectacol incredibil realizat de catre doi frati. Este vorba de Billy England, in varsta de 28 de ani si sora sa, Elimy England, in varsta de 25 de ani. Acestia au oferit un spectacol incredibil la auditiile concursului de talente „Britain’s got talent”, editia 2015.

Cei doi protagonisti au demonstrat ca au un talent deosebit, executand fantastic anumite exercitii de forta si de echilibru. Aceste exercitii de forta si de echilibru erau realizate pe un planseu rotund si ceea ce este cu adevarat spectaculos este faptul ca purtau in picioare patine cu rotile.

Acest spectacol incredibil oferit de catre cei doi frati a impresionat atat juriul, cat si intreg publicul. Chiar daca la inceput exercitiile si miscarile pe care le-au realizat pareau simple, pe masura ce timpul trecea, miscarile lor erau mai accelerate, capatand din ce in ce mai multa viteza, energie si dificultate. Executia piruetelor era una foarte precisa, acest lucru impresionand publicul, dar si juriul concursului de talente.

Se poate spune ca Emily prin toate miscarile si piruetele realizate a sfidat gravitatia. Exercitiile realizate de catre cei doi frati i-au facut pe cei din public sa isi tina respiratia, iar dupa ce momentul s-a terminat ropote de apauze si ovatii au izbucnit. Un astfel de spectacol incredibil nu se poate vedea in fiecare zi, de aceea reactia celor din jur a fost pe masura asteptarilor. Talentul lor neobisnuit a fost remarcat si aplaudat la scena deschisa, iar membrii juriului concursului de talente „Britain’s got talent” i-au felicitat pentru performanta remarcabila si pentru munca si efortul pe care il depun in acest sport care este destul de periculos. Insa, pe cat de periculos este acest sport, pe atat rezultatele obtinute sunt mai uimitoare si ne face sa ii apreciem si sustinem pe acesti doi tineri sportivi.