30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

„Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită.” Cornel Palade a vrut să se despartă de soția lui

Must Read

 

Deși poate părea că lumina reflectoarelor s-a estompat asupra sa în ultimii ani, Cornel Palade rămâne un pilon al industriei divertismentului, reușind să îmbine cu succes munca sa și viața personală.

Cu o căsnicie ce a traversat peste trei decenii alături de Iuliana, Cornel Palade a trăit o poveste de dragoste durabilă și frumoasă. Cu toate acestea, în anul 2013, viața sa a luat un viraj neașteptat atunci când s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără, în vârstă de doar 27 de ani.

Cornel Palade a vrut să se despartă de soția lui

Relația dintre Cornel Palade și tânăra domnișoară s-a dezvoltat într-o legătură serioasă și profundă, iar actorul a început să își dorească să își petreacă viitorul alături de ea. Acest pas ar fi însemnat să lase în urmă o căsnicie lungă și o familie.

„Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul. Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească.

Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta”, declarat Iuliana în anul 2013, potrivit click.ro

Imaginea lui Cornel Palade de familist convins a fost întotdeauna apreciată de publicul din România, până în momentul în care soția sa a aflat de relația pe care bărbatul o avea cu tânăra de 27 de ani.

Soția actorului spunea în 2013 că soțul său lipsește de acasă, că o jignește mereu și că se gândește serios să divorțeze. Cu doar câteva zile până la sfârșitul anului 2013, îndrăgitul cuplu a decis să își mai acorde o șansă, iar în vara următoare, aceasta l-s însoțit pe Cornel Palade la spectacole, lucru ce le-a întărit relația.

Fiica lui Cornel Palade a fost dată afară din casă

Ana Palade, frumoasa și talentata fiică a renumitului comedian Cornel Palade, a ales să-și continue studiile la o prestigioasă facultate de muzică din Marea Britanie.

Pentru ea, aceasta a fost o decizie importantă, marcată de dorința de a începe o nouă etapă în viața sa. Cu toate că avea așteptări înalte legate de această țară străină, realitatea s-a dovedit a fi departe de idealurile sale, oferindu-i mai multe experiențe traumatizante, de care nimeni nu ar dori să treacă.

Inițial, Ana a luat hotărârea de a călători în Marea Britanie împreună cu prietenii săi, planul fiind să împartă o casă și să se bucure de aventura studenției împreună. Cu toate acestea, armonia nu a durat mult, deoarece presupușii săi prieteni au decis să o excludă din casa pe care o împărțeau. Această situație delicată a fost un moment dificil pentru Ana, care a fost nevoită să facă față problemelor și provocărilor de unul singur.