22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Rona Hartner a fost externată. Noi detalii despre starea de sănătate a artistei după cura de citostatice

Must Read

 

Rona Hartner traversează o perioadă cumplită. În urmă cu câteva săptămâni, actrița a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4 și cu metastaze la creier. A fost spitalizată o perioadă mai îndelungată și a făcut tratament cu citostatice. De curând, Rona a părăsit spitalul, urmând să continue tratamentul și acasă.

Rona Hartner a fost externată și încearcă să-și ducă viața cât mai normal cu putință. Recent, actrița a mărturisit că a început să facă sport, dar recunoaște că inima ei obosește destul de repede de la tratamentul cu citostatice. Rona face în special înot, sport care o ajută să își refacă capacitatea pulmonară.

Rona Hartner a fost externată și s-a reapucat de sport

„Am reluat sportul, fac cam 7-8 kilometri de mers pe jos pe zi. Am reluat sala, fac bicicletă, lucrez foarte mult pe stretching fiindcă nu pot să fac încă forță, obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor. Apoi merg și înot la mare. Singura chestie glumeață este că sunt obligată să înot îmbrăcată din cap până în picioare.

Adică am un costum de baie complet, întreg, pentru că nu am voie să mă afișez deloc la soare și profit să fac sport și în apă așa că acum două zile am descoperit că pot să fac din nou șpagatul în apă și cred că o tipă m-a filmat și m-a pus pe TikTok, pentru că nu se aștepta că o femeie îmbrăcată într-un costum de baie turcoaz complet să facă și șpagatul în apă.

Dar eu în apă mă simt ca acasă și atunci profit să fac exerciții chiar și de forță în apă pentru că astfel îmi lucrez mult mai mult mușchii și obosesc mult mai puțin, așa pot să și înot, pot să și fug în apă pentru că nu-mi distrug ligamentele. Fac foarte mult Aqua Gym, ca să zic așa. Am reluat sportul bine, nu în glumă, pentru că este singură soluție să îmi refac capacitatea pulmonară! Așa că la trei săptămâni după începutul citostaticelor deja fac sport cam două ore pe zi!”, a declarat Rona Hartner, pentru ciao.