26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Interlopul Turcu, încarcerat la Penitenciarul Mărgineni, s-a spânzurat în celulă – surse. În trecut i-a amenințat pe polițiști pe Facebook

Must Read

Un deţinut de la Penitenciarul Mărgineni, judeţul Dâmboviţa, s-a spânzurat în celulă. Potrivit surselor Observator este vorba despre interlopul Dragoş Turcu, care în trecut, s-a filmat în timp ce îl ameninţa pe reţelele de socializare pe şeful IPJ Dâmboviţa.

Autorităţile au fost alertate duminică dimineaţa, în jurul orei 10.00, când poliţiştii de la Secţia 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi, în legătură cu incidentul produs, prin intermediul unui apel 112.

Interlopul Turcu, încarcerat la Penitenciarul Mărgineni, s-a spânzurat în celulă – surse. În trecut i-a amenințat pe polițiști pe Facebook

Oamenii legii l-au descoperit pe deţinut spânzurat în camera de detenţie. În cazul său s-a intervenit prea târziu, astfel că autorităţile nu au mai putut decât să constate decesul. Potrivit surselor Observator, este vorba despre interlopul Dragoş Turcu.

Cine e interlopul Turcu

În 2021, bărbatul a fost săltat de mascaţi, după ce i-a ameninţat pe poliţişti pe Facebook. Bărbatul se supărase că a rămas fără permis după ce a fost prins drogat la volan.

În imaginile publicate atunci pe facebook, individul a scos arma şi i-a invitat pe poliţişti să vină să-i spargă uşa. Ba chiar s-a şi drogat în direct. La scurt timp, dorinţa i s-a îndeplint, iar mascaţii l-au săltat pe bărbat şi l-au dus la sediul poliţiei.