17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Spectaculos! 16 tinere patinatoare ne-au oferit un moment fermecator!

Must Read

16 tinere patinatoare ne-au oferit un moment fermecator! In filmuletul de mai jos puteti vedea acest moment fermecator realizat de cele 16 tinere componente ale echipei Rusiei, care se aflau la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic Sincron (WSSC). Acest campionat s-a desfasurat in Boston, SUA, in anul 2013.

Reprezentatia pe care cele 16 tinere patinatoare au avut-o la acest campionat a fost una foarte spectaculoasa, reusind sa impresioneze intreg publicul prin miscarile si sincronizarea perfecta pe care o aveau. Melodia de fundal a fost foarte potrivita pentru a crea cu adevarat un moment fermecator. Este vorba de melodia „I will always love you”, de Whitney Houston. Pe langa aceasta melodie superba, si sincronizarea perfecta a tuturor fetelor din echipa, dar si miscarile lor gratioase si tinuta lor impecabila au facut ca reprezentatia lor sa fie un real succes, transmitand foarte multa emotie si sensibilitate.

Un astfel de moment fermecator nu il putem vedea in fiecare zi. Talentul celor 13 tinere componente ale echipei Rusiei este unul foarte mare si merita sustinut si felicitat. Faptul ca in cadrul acestui moment fermecator s-au folosit si foarte multe elemente de maxima dificultate a facut ca succesul fetelor sa fie si mai mare. Cu siguranta efortul pe care il depun zi de zi la antrenamente este foarte mare, de aceea aceste fete trebuie felicitate pentru performanta de care au dat dovada, dar si de spiritul de echipa ireprosabil al acestora.

Emotiile acestui moment fermecator nu au intarziat sa para nici pentru cele 16 patinatoare componente ale echipei Rusiei care au participat cu foarte multa incredere si optimism la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic Sincron din Boston. Lacrimi de emotii au aparut la final si in ochii patinatoarelor, facand ca acel moment sa aiba o incarcatura emotionala si mai mare. Nu ne ramane decat sa le felicitam si sa le uram mult succes in competitiile viitoare.