17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Părinți morți în Italia imediat după nunta fiicei lor. „N-au vrut să se despartă nici măcar pe ultimul drum”

Must Read

În micul oraș Nerviano, din provincia Milano, comunitatea este în doliu după decesul a doi soți vârstnici care au murit imediat după nunta fiicei lor, la câteva ore distanță unul de altul, relatează La Repubblica.

Luigi Bina, în vârstă de 90 de ani și Angela Benecchi, de 84 de ani, nu au fost doar soț și soție, dar și parteneri de afaceri pentru o viață întreagă.

Și-au petrecut toată viața împreună, acasă și la serviciu, și au murit la câteva ore unul de celălalt, la puțin timp după un moment de mare bucurie pentru întreaga familie.

Viața le-a fost marcată de respect și dragoste, iar destinele lor au fost atât de interconectate încât practic nu au putut trăi unul fără celălalt, în adevăratul sens al cuvântului.

Luni, 4 septembrie, la doar câteva ore după ce fiica lor, Annamaria, a spus „Da” în fața altarului, Luigi și-a dat ultima suflare. Ziua următoare, soția lui, Angela, care avea deja probleme de sănătate, l-a urmat.

Amândoi erau foarte cunoscuți în oraș, nu doar pentru afacerea lor – un magazin de încălțăminte – dar și pentru bunătatea și respectul lor necondiționat.

„N-au vrut să se despartă nici măcar pe ultimul drum”, a spus un prieten apropiat.

Dincolo de toate acestea, cei care i-au cunoscut au fost martorii unei iubiri atemporale.

Numeroși localnici și-au exprimat compasiunea și amintirile cu cei doi, subliniind că povestea lor reprezintă „o lecție de dragoste care trebuie păstrată în amintire, pentru că o altă generație ca a lor nu va mai fi niciodată.”