22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Cine ar fi crezut că făceam poză cu viitorul meu soț?

Must Read

Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu superb, însă puțini știu că artistul și actuala lui soție s-au întâlnit prima dată cu mai bine de două decenii în urmă.

Atunci, el era deja un artist afirmat, în timp ce ea era doar o copiliță care-și dorea o poză cu solistul ei preferat. Douăzeci de ani mai târziu, cei doi formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul autohton.

Pepe și Yasmine Ody au un băiețel superb și formează azi unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Artistul și-a găsit fericirea în brațele mamei fiului său, după ce a trecut prin două căsnicii care nu s-au încheiat sub cele mai bune auspicii.

Și în cazul lor vorba aceea cu ce e scris în stele funcționează, fiindcă Pepe și Yasmine s-au întâlnit pentru prima oară cu mai bine de două decenii în urmă, când nici măcar puștoaica amatoare de fotografii cu artistul nu visa să-i devină soție.

Pentru Pepe și Yasmine zarurile s-au așezat într-un fel misterios… Cei doi s-au cunoscut acum 10 ani, la moartea lui Franco, nepotul lui Pepe, care a murit într-un accident de mașină pe când avea doar 17 ani. Yasmine și Franco au terminat aceeași școală și tânăra a participat la înmormântarea acestuia.

Totuși, prima întâlnire dintre Pepe și Yasmine a avut loc cu mai bine de 20 de ani în urmă, după cum chiar cea care i-a devenit soție artistului a dezvăluit pe Instagram. Yasmine a scos din sertarul cu amintiri o fotografie veche, mâzgălită cu pixul și probabil căzută ani buni în uitare, în care zâmbește cu toată față alături de Pepe, un tinerel de 20 de ani la vremea aceea.

„Cine ar fi crezut că în urmă cu 20 și ceva de ani făceam poză cu viitorul meu soț?’, a scris Yasmine Ody pe Instagram.

Povestea este demnă de un scenariu de film dacă stăm să ne gândim că, între timp, Pepe a trecut prin două mariaje – unul de pe urma căruia au rezultat două fetițe – și tot atâtea divorțuri, iar într-un final s-a căsătorit cu Yasmine și a devenit tată de băiat.

Pepe s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody

Povestea de dragoste dintre Pepe și Yasmine a început de anul trecut. Lucrurile au avansat rapid și cei doi și-au întemeiat o familie. În iunie 2022, Pepe a devenit tătic pentru a treia oară și este în culmea fericirii.

În luna iunie a acestui an, Pepe a confirmat faptul că s-a căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit un băiețel. Foarte discreți, cei doi au ales să facă ceremonia în secret.

S-a spus că tinerii îndrăgostiți s-au căsătorit după ce pe inelarul Yasminei a apărut o bijuterie supebă. Dar asta nu este tot, femeia și-a schimbat și numele pe Instagram, din Ody în Pascu.

După atâtea speculații, a venit și confirmarea. Când a fost întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody, Pepe a recunoscut, pentru publicația Spynews, că s-au cununat în secret. ‘Da, am intrat în belele’, a glumit prezentatorul de la Te Cunosc De Undeva.