sâmbătă, septembrie 23, 2023

Doinița Oancea a făcut-o praf pe Daniela Crudu: „E greu să stai o viață întreagă în genunchi să…”

Must Read

Doinița Oancea a făcut-o praf pe Daniela Crudu. Doinița Oancea a fost invitată la iUmor pentru a face un roast prieteni de o viață, Nicoleta Luciu. În acel roast a făcut-o praf și pe Daniela Crudu.

Doinița Oancea se cunoaște de mulți ani cu Nicoleta Luciu. Cele două au filmat pentru un serial celebru și de atunci au rămas prietene. Invitată la Antena 1 să facă un roast Nicoletei, Doinița a acceptat imediat provocarea. Însă, în textul pe care l-a citit era o replică foarte dură și la adresa Danielei Crudu.

Doinița Oancea a făcut-o praf pe Daniela Crudu

„Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară, în primul rând că le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie. Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță.

Asta era visul ei și până la urmă a renunțat. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună că este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”, este roast-ul Doiniței Oancea la iUmor.

Doinița Oancea s-a îmbrăcat ca ”moartea pasiunii” la o întâlnire cu iz amoros!

Celebra actriță de telenovele a ”bifat” mai multe întâlniri, și de afaceri, și personale, fără să acorde prea multă atenție detaliilor. Deși are inclusiv un business cu haine, Doinița Oancea pare că nu prea știe cum să le asorteze!

Prima oprire pe care a făcut-o actrița zilele trecute a fost la o clinică privată din Capitală, acolo unde mai multe vedete au fost invitate au fost invitate la un eveniment. Ziua a fost plină, pentru că de acolo s-a îndreptat spre o întâlnire cu un burlac celebru, nimeni altul decât Vincenzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano.

Așa că, în mare grabă, și-a tras pe ea hainele care i-au ieșit în cale. Doar că nu a nimerit lozul câștigător. Fistichiu a părut că s-a îmbrăcat actrița, de parcă Flăcărica și State, din serialul amintit, ar fi ”coordonat” acțiunea.

Pantaloni și bluză animal-print, iar peste umeri și-a aruncat o blană cărămizie de toată ”frumusețea”. Puțin încruntată, vedeta și-a croit drum către mașina pe care a întors-o din trei mișcări, apoi a orientat-o către prima țintă.