14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Manelist prins beat la volan, în depăşire pe linia continuă, cu 112 km/h. Ar fi vrut să-şi cumpere „iertarea” cu 200 de euro, fără să ştie că este filmat

Must Read

Beat la volan, un tânăr în vârstă de 28 ani s-a angajat într-o depăşire ilegală, pe linia continuă, cu viteza de 112 km/h. Tras la răspundere de poliţişti, care i-au cerut imediat explicaţii, bărbatul a încercat să se salveze, oferindu-le agenţilor 200 de euro şpagă. Momentul a fost înregistrat cu dispozitivul tip body-cam din dotarea unuia dintre membrii echipajului.

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au prins în flagrant, duminică, o persoană în vârstă de 28 ani, care a dat 200 de euro unui echipaj de poliție, cu scopul de a-i determina pe agenți să nu dispună măsurile legale ca urmare a constatării unor contravenții la regimul rutier.

Manelistul beat intrase în depăşire pe linia continuă, cu 112 km/h

Autoturismul a fost oprit în trafic după ce a făcut o depășire pe linie continuă, având viteza de 112 km/h în localitate, iar după testarea șoferului cu aparatul etilotest polițiștii au constatat că era beat, fiind înregistrată o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform unui comunicat DGA.

Șoferul a remis agenților suma de 200 de euro pentru ca aceștia să nu dispună măsurile legale pentru depășirea pe linie continuă și depășirea regimului legal de viteză.

Prins, a vrut să se salveze cu 200 de euro şpagă. Incidentul a fost filmat

Momentul a fost înregistrat cu dispozitivul tip body-cam din dotarea unuia dintre membrii echipajului. Cei doi agenți de poliție au sesizat fapta Serviciului Județean Anticorupție Sibiu, iar lucrătorii de poliție judiciară l-au prins în flagrant pe șofer.

Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru continuarea cercetărilor. Potrivit unor surse, este vorba despre un manelist cunoscut în zona respectivă sub numele Puişor de la Mediaş.

Numai în ultima săptămână, polițiștii din Inspectoratul General al Poliției Române au sesizat la Direcția Generală Anticorupție în cinci situații în care li s-au oferit diverse sume de bani cu titlu de mită.