25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

EXCLUSIV MONDEN HOROSCOP Câți ani are, de fapt, Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite. Puțini îi știu vârsta reală, e o mare surpriză

Must Read

Câți ani are, de fapt, Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite. Vârsta sa reală poate fi o surpriză pentru multe persoane.

Câți ani are, de fapt, Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite. Puține persoane știu care este vârsta reală a acestuia.

Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite era cel mai dorit burlac de la show și multe domnișoare veneau special pentru a încerca să-l cucerească.

Puține știau însă care este vârsta reală a celebrului chef. Acesta are acum 51 de ani! Acesta nu este cel mai în vârstă dintre celebrii jurați de la Chefi la cuțite.

Sorin Bontea este cel mai în vârstă dintre chefi, având 54 de ani. Iar cel mai mic dintre toți este Florin Dumitrescu, născut pe 1 august 1987, care are 36 de ani.

Cătălin Scărlătescu nu s-a însurat până acum

Cătălin Scărlătescu, spre deosebire de colegii săi, nu s-a însurat nici până acum. Dacă ceilalți jurați au și neveste și copii acasă, cheful a avut alte priorități.

Mai mult, el nici nu s-a afișat cu relațiile sale și multe concurente au încercat să-i câștige inima. De circa doi ani, chef Cătălin Scărlătescu are o relație cu Doina Teodoru, pe care a făcut-o și publică.

Cei doi nu se gândesc încă la căsătorie, cel puțin nu cheful bucătar, care este mai degrabă spontan în ceea ce privește aceste decizii.

Acesta spune că sinceritate și respectul sunt cele mai importante într-o relație, inclusiv în cea cu sine. Cheful se declară fericit în relația cu Doina Teodoru exact așa cum este, așa că de căsătorie nu poate fi vorba acum.

„La lucrurile astea nu poți să te gândești (n.r la nuntă). Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan.

Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a spus Cătălin Scărlătescu.