marți, septembrie 26, 2023

Ireal ce s-a ales de Ghiță Ciobanul, la 9 ani de la celebra reclamă. Rușine mai mare nu există

Must Read

Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanul? Au trecut nouă ani de la celebra reclamă la Vodafone. Ce a ajuns să facă, în prezent, bărbatul și cum arată acum?

Ghiță Ciobanul a devenit celebru, odată ce a apărut într-o reclamă pentru un furnizor de servicii de telefonie mobilă din România. Gheorghe Dănulețiu, pe numele său real, este unul dintre cele mai populare personaje care apar în reclamele de pe micile ecrane. În anul 2013, acesta ”debuta” în celebra reclamă de la Vodafone și care l-a ajutat să își strângă un număr generos de urmăritori pe internet.

La câțiva ani distanță, însă, 12 persoane au ajuns în judecată, fiind vorba în special de crescători de animale, pentru fapte de corupție. Potrivit site-ului mesajul.ro, Ghiță Ciobanul ar fi cel care și-ar fi „turnat” colegii la DNA.

„În 30.06.2021 (vol.1 f.1-3), martorul ( ), autorizat în aceeași zi și colaborator în cauză, a formulat un denunț din care rezulta faptul că o persoană care utiliza numele „( ) ( )”, în realitate, inculpatul ( ), potrivit unui anunț publicitar de pe site-ul OLX.ro, vinde certificate zootehnice pentru berbeci de rasă pură Țurcană împreună cu mijloacele oficiale de indentificare aferente (crotaliile), fără berbecii pentru care au fost emise, contra sumei de 1000 de lei/certificat și crotalii.

Totodată, din cuprinsul denunțului a mai rezultat că scopul acestor vânzări fictive de berbeci de rasă pură Țurcană, mai exact doar a certificatelor zootehnice falsificate și a crotaliilor aferente, era acela de a fi cumpărate de diferiți crescători de ovine din țară, proprietari ai unor exploatații de ovine, pentru a le utiliza până în data de 01.09.2021, în procedura privind schema de plăți directe în cadrul Sprijinului cuplat în sectorul zootehnic-campania 2021 (în continuare SCZ), sumele alocate în schema de sprijin SCZ provenind din fonduri europene F.E.G.A..

Asemenea martorului denunțător (….), și martorul (….), a precizat că există un fenomen în rândul crescătorilor de ovine, de notorietate, care face și obiectul prezentei cauze, constând în aceea că, între crescătorii de ovine din România se vând certificate zootehnice și crotalii nefolosite, atribuite unor animale inexistente, principalii responsabili de această situație fiind proprietarul acestor ovine, medicul veterinar de liberă practică împuternicit, în special cu ocazia identificării ovinelor, controlorii din cadrul asociaților de profil care efectuează activitatea de COP precum și funcționarii din cadrul ANZ care ar trebui să facă o serie de controale, mai serioase, în vederea prevenirii acestui fenomen, pentru ca România să aibă un Program real de ameliorare a rasei și cu efecte de durată, în conformitate cu Regulamentul UE nr. 1012/2016.

Din situația de fapt care se va expune la punctul II din prezentul rechizitoriu, se constată că toate cele relatate de martorii ( ), ( ) și ( ) au loc în realitate, din vastul probatoriu administrat rezultând activitatea infracțională care se circumscrie atât procedurii de întocmire și de eliberare a certificatelor zootehnice, precedată de procedura fictivă de efectuare a controlului oficial al producțiilor de asociațiile de profil, care atestă nereal deținerea de ovine de rasă pură cât și procedurii transferului fictiv de ovine, pe teritoriul României, precedată de o identificare fictivă în privința acelorași ovine inexistente, ca urmare a încălcării atribuțiilor de serviciu de către medicii veterinari de liberă practică împuterniciți”, transmiteau, atunci, anchetatorii DNA de la Timișoara.

A ajuns în reclamă, după ce un prieten l-a recomandat casei de producție

Gheorghe Dănulețiu, alias Ghiță Ciobanul, a ajuns în reclamă, după ce un prieten l-a recomandat casei de producție. Campania era menită să le transmită oamenilor că vor avea semnal bun de internet chiar și la stână. La scurt timp, bărbatul a devenit extrem de cunoscut și din de în ce mai multe persoane au ales să îl urmărească pe rețelele de socializare. De asemenea, au existat și persoane care au mers în comuna Jina din Sibiu pentru a-l vizita.

”Lumea mă caută zilnic, din toată țara. Chiar și ieri au fost oameni din București, Timișoara, Alba și Sibiu. Au venit sute de persoane de când au apărut reclamele, iar pe unde mă duc toată lumea e pe mine. Indiferent în ce oraș merg, în România, toată lumea mă cunoaște. Cum m-am dat jos din mașină îmi spun: Tu ești băiatul din reclamă, și se pozează cu mine. Români de peste graniță, din Franța, Spania, Italia, Germania, Olanda mi-au trimis mesaje pe Facebook”, spunea, în 2013, Gheorghe Dănulețiu.

Ghiță Ciobanul și Andreea au doi copii

Ghiță Ciobanul și Andreea au doi copii frumoși: Andrei și Georgi. Ghiță și Andreea s-au cunoscut în 2012, când baciul era cu oile prin zona Zalăului. De cum a văzut-o, el a știut că ea este sufletul său pereche. Până să se căsătorească, ei au stat doi ani împreună, iar acum formează o familie fericită alături de cei doi copii ai lor.

“Cum să o cunosc?! Eram cu oile și atunci am întâlnit-o. Apoi, ocazional, am mers la ei acasă cu altcineva. I-am cerut numărul de telefon, iar prima întâlnire a fost la ea acasă”, ne-a spus Ghiță Ciobanul în urmă cu ceva timp.