30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Elena Udrea a ieșit din penitenciar! Bucurie imensă pentru fiica ei

Must Read

Elena Udrea a ieșit din penitenciar! Cea mai bucuroasă a fost fetița ei. Eva Maria a putut să-și îmbrățișeze, astfel, în sfârșit, mama. Cum s-a petrecut totul?

Elena Udrea a ieșit din spațiile gratiilor. Emoțiile au fost imense pentru fostul ministru. Bucuria a fost și mai mare pentru fetița fostului ministru. Eva Maria a putut să stea în brațele mamei sale și să petreacă timp prețios.

Conform ultimelor informații, Elena Udrea a avut voie să iasă din penitenciar și să-și vadă fiica.

Întâlnirea cu aceasta a avut loc la Mănăstirea Ghighiu, din Prahova. Micuța Eva, care săptămâna viitoare va împlini 5 ani, a stat numai în brațele mamei ei, a arătat realitatea.net.

Elena Udrea a avut permisiunea de a ieși din penitenciar

Sursa citată a arătat că Elena Udrea, dar și alte două deținute, au avut permisiunea de a ieși din închisoare. Toate au petrecut trei ore la Mănăstirea Ghighiu alături de copiii lor, vineri.

Au avut parte de un eveniment emoționant, potrivit surselor. Cei mici au primit cadouri, au stat în aer liber și s-au jucat. Eva a stat numai în brațele mamei sale și amândouă s-au bucurat din plin de momente.

Elena Udrea a cerut în mai multe rânduri să-și vadă fetița, care a împlinit în această luna vârsta de 5 ani. Ea a anunţat, într-o postare realizată pe pagina sa de Facebook, că nu a primit dreptul la o permisie de 24 de ore. Fostul ministru ar fi dorit să se ducă acasă de ziua de naştere a fiicei sale.

Fostul ministru se plânge de nedreptatea care i se face

Udrea a scris că „legea prevede posibilitatea ca deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual”. Totuși, această posibilitate este „aproape inexistentă”. Motivul este legat de faptul că cei din  conducerea penitenciarelor „refuză sa acorde aceste permisii”.

Fostul ministru a lansat mai multe acuzații și a acuzat conducerea penitenciarelor de „incompetență”. Totodată, a spus că avocatul poporului Renate Weber „se face că nu vede cum legea este încălcată” și „nu se respecta dreptul legal la permisii”.

„Este al doilea an în care solicit sa mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anișori, dar mi se refuza acest drept.​”, a scris, anterior, Elena Udrea pe Facebook.

Aceasta spune că deși legea prevede posibilitatea ca deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru ca menținerea legăturii cu familia s-a dovedit esențială în reabilitarea celor care executa o pedeapsa cu închisoarea, în practica această posibilitate este aproape inexistentă.