17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Doua animalute reusesc sa ne emotioneze cu dragalasenia lor!

Must Read

In filmuletul de mai jos puteti vedea doua animalute care reusesc sa ne emotioneze cu dragalasenia lor. Catelusul din imagini se numeste Ruggles si este un pui de Shih-tzu alb si pufos ce se aseamna cu un bulgare de zapada. In ceea ce priveste pisicuta pe care o puteti vedea in imaginile de mai jos, aceasta se numeste Chompers si este un pisoi cenusiu care reuseste sa ne emotioneze cu dragalasenia lui.

Aceste doua animalute aduc zambetul de buze pe fata tuturor, deorece acestea se joaca toata ziua prin casa si par a fi niste copii nezdravani pusi mereu pe sotii. Astfel, aceste doua animalalute au devenit un prilej de fericire si de amuzament pentru stapanii lor.

Ruggles si Chompers sunt niste animalute atat de mici, incat abia se tin pe picioare. Acestia mai mult se rostogolesc si se alinta reciproc, reusind sa emotioneze cu dragalasenie lor orice persoana i-ar vedea. Piciorusele catelusului sunt inca foarte firave, de aceea nu au forta de a-i sustine corpul lui dolofan, acest lucru producand un amuzament maxim pe chipul celor care il privesc. In ceea ce priveste pisoiul si piciorusele lui sunt inca foarte firave si subtiri, nefiind inca capabil sa ne catere pe unde acesta si-ar dori. Cu siguranta, aceste dou animalute reusesc sa va emotioneze cu dragalasenia lor.

Atunci cand dau de mana calda a stapanului lor, acestia se simt foarte alintati si la randul lor ofera foarte multa protectie si caldura stapanului lor. In trecut, catelusul a suferit de o problema medicala foarte grava, dar din fericire acesta a depasit-o cu bine si a fost salvat dintr-o crescatorie neautorizata, fiind adoptat de o familie care il iubeste foarte mult. Si pisoiul a fost adoptat in aceasta familie, integrandu-se foarte repede si facandu-si din catelus un prieten foarte bun.

Asadar, si voi puteti adopta un astfel de animalut care reuseste sa ne emotioneze cu dragalasenia si fragilitatea lor. Astfel, puteti salva si voi o viata!