21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Adorabil! Relatie fascinanta intre o fetita si cainele sau!

Must Read

Un bebelus si-a gasit un prieten foarte bun intr-un caine inca din primele zile in care a pasit pe acest pamant. Intre cei doi exista o relatie fascinanta, deorece nu se despart niciodata unul de celalalt indiferent de ce activitati fac.

Cu siguranta dupa ce veti vedea imaginile de mai jos veti fi surprinsi sa descoperiti o relatie fascinanta care exista intre fetita si caine. Micuta din imagini se numeste Eisleigh Hodges si s-a nascut cu doua saptamani inainte ca in familia ei sa ajunga puiul de pitbull pe nume Clyde. Imaginile demostreaza faptul ca cei doi isi petrec cea mai mare parte a timpului impreuna. Familia Hodges este o familie fericita, deorce in casa lor prietenia dintre cei doi aduce numai momente de bucurie si de distractie.

Mama fetitei, Brandi Hodges, timp de un an de zile a surprins pe camera de filmat momentele in care fetita ei si cainele stateau impreuna, se jucau, mancau sau dormeau. Toate aceste imagini si momente cu cei doi au alcatuit un frumos filmulet. Imaginile din acest filmulet dovedesc aceasta relatie fascinanta care este intre cei doi, o relatie de prietenie sincera si adevarata. Una dintre cele mai emotionante imagini este cea in care cainele isi aseaza capul pe picioarele fetitei, delicatetea si dragalasenia atingand cote maxime.

Chiar daca la inceput cei doi aveau aceiasi talie, iar pe parcursul unui an de zile pitbull-ul a crescut mult mai inalt decat fetita, acest lucru nu i-a impiedicat pe cei doi sa mai aiba o asemenea relatie fascinanta. Parintii fetitei pot fi foarte mandri ca si-au crescut copilul intr-un mod atat de frumos, dar si de faptul ca au un caine capabil sa inteleaga ce insemna cu adevarat prietenia. Cu siguranta, relatia de prietenie dintre fetita si cainele ei va fi din ce in ce mai puternica.