31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Impact fatal pe șine. 3 oameni, morți pe loc după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un marfar, în Buzău. A 4-a victimă, între viață și moarte

Must Read

Prinși în ghearele morții. Trei persoane au sfârșit în mod tragic iar a patra este în stare critică după ce maşina în care se aflau a fost lovită, luni seară, de un tren marfar, în judeţul Buzău, potrivit News.ro.

Din primele informaţii reiese că un autoturism Duster, înmatriculat în judeţul Buzău, a fost lovit, luni seară, de un tren marfar.

Trei persoane, moarte în urma impactului

Trei dintre persoanele aflate în maşină au murit în urma impactului, iar o a patra este rănită grav, fiind transportată la spital.

Traficul pe calea ferată este blocat.

“Am dat cu trenul peste el. Ce să îi fac? Am avut viteză, normal…”, a mărturisit mecanicul de tren. La volanul maşinii se afla un bărbat de 51 de ani, care a ignorat complet semnalele acustice şi luminoase şi a traversat linia de cale ferată.

Mașina a fost izbită în plin şi mai apoi târâtă 200 de metri până când mecanicul a reușit să frâneze și să oprească trenul. Impactul a fost atât de violent, încât tampoanele locomotivei au străpuns caroseria autoturismului.

În maşină se mai aflau şi alte trei persoane, două dintre ele fiind soţ şi soţie de 36 și 42 de ani, iar a treia un bărbat de 65 de ani.

Mădălin Filip, ISU Buzău: La sosirea noastră la faţa locului, în autoturism erau patru persoane incarcerate, acestea au fost extrase şi predate ambulanţelor SAJ şi unei ambulanţe SMURD.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei trei pasageri. Şoferul a scăpat cu viaţă, însă se află în stare critică la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Deşi trecerea la nivel cu calea ferată era semalizată, aceasta nu avea bariere. În urma accidentului, traficul dintre Galați și Buzău a fost complet blocat.