26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

O mamă din Australia a aflat că are cancer în ziua în care a născut: „Dragostea a fost arma mea secretă”. Femeia nu a apucat să-şi vadă fetiţa crescând

Must Read

O femeie a murit de cancer la un an și șapte luni după ce și-a aflat diagnosticul. Karyn a aflat că suferă de boala incurabilă în ziua în care și-a născut fetița.

Mămica a primit diagnosticul devastator în aceeași zi în care a născut. Karyn Love a pierdut lupta cu cancerul de sân în această săptămână, la 19 luni după ce și-a născut fiica. Medicii i-au dat inițial lui Karyn, din Brisbane, Australia, doar câteva săptămâni de trăit, chiar în ziua care ar fi trebuit să fie cel mai frumos moment din viața ei. Familia ei a anunțat pierderea pe Instagram, unde i-au adus un omagiu emoționant, spunând că urmează să aibă loc o slujbă în memoria ei, relatează Mirror.

„Karyn Louise Love. 1983 – 2022. Îți mulțumim pentru toată dragostea și bunătatea ta, ne vom aminti mereu de tine”, scria în postarea de pe Instagram.

Medicii i-au dat inițial doar câteva săptămâni de trăit

Karyn, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că este bolnavă în timp ce era însărcinată cu fiica ei, Billi și îi era teamă ca viața micuței, care nu era născută la acea vreme, să nu fie pusă în pericol din cauza problemelor de sănătate. La 29 de săptămâni de sarcină, a fost transportată de urgență la spital cu dureri severe de spate.

„I s-a spus că are nevoie imediat de o cezariană de urgență, altfel ea și copilul ei ar putea să moară. La o oră după ce Billi s-a născut, Karyn a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul 4, care s-a extins la ficat, oase și nervul optic. Abia aștepta să o aducă acasă și să aibă grijă de a așa cum a visat mereu”, a scris o prietenă pe o pagină de GoFundMe deschisă în memoria ei.

„Este ziua de naștere a fetiței meie. Dragostea a fost arma mea secretă preferată. Dragostea pe care o am pentru fiica mea. Dragostea pe care o am pentru viața mea. Dragostea pe care o am pentru cancerul meu. Întotdeauna am fost credincioasă și am considerat că trebuie să simți lucruri pentru a te putea vindeca și cu siguranță am simțit durere și tristețe și am simțit, de asemenea, bucurie pură. Și asta este ceva ce ne dorim cu toții. Să fii prezent și să trăiești o viață plină de recunoștință. Viața este un dar și primesc acest dar cu brațele deschise”, a scris mămica pe Instagram.