marți, septembrie 26, 2023

Giulia face echipă cu Vlad Huidu în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, familie, studii

Must Read

Sezonul 6 America Express se apropie cu pași repezi. America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, ce trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. 

9 perechi de vedete sunt pregătite să pornească în aventura vieții lor în cel mai provocator reality show din România.

Giulia este una dintre vedetele care fac parte din noua aventură America Express. Giulia Anghelescu s-a născut pe data de 7 noiembrie 1984, în Galați. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică pop de la noi din țară.

Giulia face echipă cu Vlad Huidu în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, familie, studii

Artista a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 6 ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop, fiind pasionate de muzică. În anul 1995, Giulia și-a lansat prima casetă cu melodii compuse de Adrian Ordean și Mihai Ochiu.

Giulia Anghelescu a absolvit Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din București, iar apoi s-a înscris la cursurile Facultății de Sociologie – Psihologie din cadrul Universității ”Spiru Haret”.

Giulia este căsătorită cu Vlad Huidu din 2012 și împreună au doi copii, o fată și un băiat. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 15 ani, iar cei doi și-au unit destinele în anul 2012. Artista și fratele lui Șerban Huidu au împreună doi copii, pe Antonia și Mika, si spun că nu-și doresc să-și mai extindă familia, căci sunt „în formulă completă’.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.