22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Deea Maxer este în culmea fericirii: „Miracol din pântecul meu”

Must Read

Deea Maxer nu acordă atenție opiniilor critice ale publicului când vine vorba de propria ei fericire și cea a copiilor săi. Fosta parteneră a lui Dinu trăiește o poveste de iubire cu un tânăr numit Robert Drilea, alături de care petrece mult timp, fapt pentru care a fost acuzată de unele persoane că nu le acordă suficientă atenție copiilor săi.

Cu toate acestea, Deea nu ia în considerare aceste acuzații sau comentariile nefavorabile, alegând să își trăiască viața după propriile dorințe. După câteva zile în care nu a publicat nicio fotografie cu copiii ei, a ales ca ziua de ieri să fie dedicată unor momente de calitate petrecute împreună în parc.

Ieri, Deea Maxer a petrecut timp în parc cu cei doi copii ai săi, bucurându-se de distracție. Fosta parteneră a lui Dinu a împărtășit mai multe fotografii cu cei mici pe platformele online, adăugând în fundal o melodie emoționantă. Piesa aleasă, „Două inimi” a lui Feli, pare să transmită sentimentul ei de fericire și binecuvântare pentru a fi mama a doi copii minunați.

„Tu ești soarele și luna și te iubesc dintotdeauna,

Te iubesc din alte vieți, cum iubesc marii poeți,

Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu”, sunt versurile care rulează pe fundalul imaginii postată în mediul online de Deea Maxer.

image 3

Cine a fost alături de Deea în cele mai grele momente din viața sa?

Perioada de separare de Dinu Maxer a adus cu sine pentru Deea Maxer o avalanșă de emoții dificil de stăpânit. În momentele când se simțea la pământ, doar o singură persoană a fost alături de ea, ascultându-i suferința și alinându-i durerea. Aceasta a fost buna ei prietenă, Ioana. Cu prilejul zilei de naștere a acesteia, Deea a redactat un mesaj plin de emoție pentru femeia care i-a stat alături în timpurile dificile.

„Când  nu eram bine, ea știa. Când eram în dezechilibru, ea simțea! Când aveam nevoie de motivație stătea noaptea cu mine la telefon. Ea e acolo și îi mulțumesc! Unul dintre puținii oameni reali din viața mea! La mulți ani, ești o mamă minunată, o prietenă unică și o femeie de afaceri de succes”,  a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.