miercuri, septembrie 27, 2023

Ce tinuta a avut Carmen Iohannis in prima zi de scoala

Must Read

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, și-a făcut apariția strălucitoare la festivitatea de deschidere a noului an școlar. În calitate de dirigintă la clasa a X-a, doamna Iohannis a transmis un mesaj plin de speranță și entuziasm elevilor săi, marcând astfel un nou început pentru acești tineri. 

Școala reprezintă o parte esențială a vieții noastre și un moment important pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârstă sau statut social. Astăzi, am avut onoarea să fim martorii unui moment special, în care Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, și-a asumat rolul de dirigintă la clasa a X-a. Această prezență deosebită nu a trecut neobservată, iar doamna Iohannis a dorit să împărtășească câteva gânduri și speranțe pentru acest nou an școlar.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală

Carmen Iohannis a impresionat cu eleganța și rafinamentul său la festivitatea de deschidere. Într-o rochie turcoaz ce-i punea în evidență grația, purtând ochelari de soare la ochi și accesorizată cu pantofi și geantă de culoare nude, Prima Doamnă a României a arătat că stilul și eleganța pot merge mână în mână cu responsabilitatea și implicarea în educație.

image 6

În contextul schimbărilor recente din sistemul de învățământ, Carmen Iohannis a subliniat importanța noilor legi ale învățământului și a exprimat speranța că acestea vor aduce bucurie în viețile elevilor și profesorilor. Angajamentul său față de educație și dezvoltarea tinerilor a fost mereu evident, iar această ocazie nu a făcut excepție.

„Vă doresc tuturor, elevilor, profesorilor, părinţilor, un an cu mult succes şi reuşite! Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie. Cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur”, a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis, conform news.ro.

carmen

Carmen Iohannis, dirigintă pentru clasa a X-a

După câteva minute de discuții cu jurnaliștii prezenți, Prima Doamnă s-a îndreptat spre elevii săi. Cu un gest cald și emoționant, doamna Iohannis i-a îmbrățișat pe elevi și a petrecut câteva momente alături de ei. În semn de bucurie și amintire, a imortalizat prima zi de școală printr-o fotografie alături de clasa sa.

image 7

Cu o voce caldă și zâmbetul pe buze, Carmen Iohannis și-a exprimat dorința pentru un an școlar de succes pentru elevii săi.  Cu aceste cuvinte, a transmis un mesaj important despre importanța comunicării și a bucuriei în procesul educațional.

„Nu este pentru prima dată când Prima Doamnă a României alege să poarte în prima zi de școală o ținută creată de mine. În ultimii 7 ani, am avut bucuria și onoarea de a crea pentru doamna Carmen Iohannis zeci de ținute, pentru diverse evenimente, de la începerea școlii și până la întâlnirile oficiale ale Președintelui României. 

Anul acesta, Prima Doamnă a ales o rochie de culoarea aqua vivace, dintr-un brocard cu elastan. Prima Doamnă preferă, întotdeauna, o linie simplă, îmi atrage atenția de fiecare dată. Această rochie a fost realizată exact în acest sens.

Am abordat o simplitate studiată și o linie clasică, așa cum îi place Primei Doamne. E propunerea mea. I-am propus două ținute, iar aceasta a fost ținuta aleasă” , a declarat designer-ul Eli Lăslean, care are o experiență de 30 de ani în modă, despre ținuta aleasă special de Carmen Iohannis pentru începutul noului an școlar, conform dcnews.ro.