17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Adorabil! Legatura incredibila intre o caprioara si salvatoarea ei!

Must Read

O legatura incredibila exista intre o caprioara si femeia care a salvat-o din mainile vanatorilor. Drept multumire pentru ca a salvat-o din mainile vanatorilor, caprioara are o atitudine foarte speciala pentru femeie.

Femeia din imagini se numeste Amy Carrickhoff si este tanara care are grija ca in fiecare zi caprioara sa fie bine hranita si ingrijita. Caprioara se numeste „Fetita”, iar legatura incredibila dintre cele doua ne lasa fara cuvinte.

In filmuletul de mai jos puteti vedea cum in momentul in care Amy o striga pe caprioara, aceasta vine in fuga la ea. In fiecare dimineata, Amy o invita pe caprioara in bucataria ei si ii ofera un mic dejun foarte gustos. In momentul in care caprioara intra in bucataria, ea stie ca i se pregateste un mic dejun foarte gustos, de aceea asteapta cuminte pana este servita. Amy o serveste cu un biberon plin cu lapte de capra. Este adorabil sa vezi cum caprioara se ridica in doua picioare pentru a ajunge la biberonul pregatit de salvatoarea ei. In momentul in care caprioara goleste intreg biberonul este evident ca aceasta si-ar dori mai mult lapte, insa simtul masurii trebuie pastrat.

Dupa ce termina tot de mancat Amy ii sterge boticul murdar de lapte cu un servetel si apoi o lasa sa se intoarca in padure. Padurea in care locuieste caprioara se afla foarte aproape de casa salvatoarei ei si anume in Oakridge, Carolina de Nord.

Cu siguranta caprioara se va intoare si urmatoarea zi pentru a i se servi micul dejun, deorece intre cele doua exista o legatura incredibila care va dura foarte mult timp. Caprioara i va fi vesnic recunoscatoare lui Amy, deorece a salvat-o din mana vanatorilor, iar acest lucru lucru este demonstrat prin legatura incredibila care exista intre cele doua. Caprioara o vede pe Amy ca pe mama ei, fiinta care o hraneste, o iubeste si va avea grija ca nimic rau sa i se intample.